nyheder

Formel 1 bonus: Pengene tilbage på K-Mag i top 6

Formel 1 sæsonen kører hastigt imod sin ende, og næstsidste race er søndag i Brasilien. Har Hamilton taget sejren? kan Kevin Magnussen holde sig i top 10 samlet? og kan Rosberg gøre en forskel? Betsafe giver en odds bonus, hvis Kevin Magnussen presser sig ind i top 6.
 
Rygterne om nye kører til McLaren tager til, og Fernando Alonso skulle efter sigende have et modtaget et tilbud. Men hvis du er mere interesseret i hvad der rent faktisk foregår på racerbanen, så giver Betsafe cash-back odds bonus, hvis Kevin Magnussen kommer i top 6. Det kræver dog at du er kunde hos Betsafe, og for det får du 1000 kr. i velkomstbonus via bonus-betting.dk
 

Betsafe Formel 1 cash-bak
©Betsafe – Formel 1 bonus

 
Mercedes har allerede sikret sig mesterskabet, og der er kun minimal chance for at Rosberg kan fratvinge Hamilton den samlede sejr. Spænding er der dog massere af længere nede i tabellen. Både Sergio Perez og Kimi Räikkönen presser K-Mags samlede 10. plads, så ingredienserne for et dramatisk løb er til stede. Kevin Magnussen har på det seneste vist stabil kørsel, hvilket er nødvendigt for at forsvare den samlede 10. plads, men K-Mag er kun to gange endt i top 6.
 

Betsafe Formel 1 odds bonus

  • Blev medlem af Betsafe bookmaker og få en 1000 kr. velkomstbonus (hvis du allerede er medlem, så spring dette over)
  • Sæt et væddemål på minimum 100 kr. på vinderen af Brasilliens Grand Prix.
  • Hvis dit bet ikke går hjem, og Kevin Magnussen slutter i Top 6, så betaler Betsafe din indsats tilbage – dog max 500 kr.
  • Betsafes Cash-back odds bonus skal gennemspilles 6 x på minimum odds 1.50 og indenfor 60 dage.

Tjek også bonus-bettings bonus sammenligning, som har alle aktuelle odds bonusser fra danske bookmakere samt vores bonus-betting konfigurator, hvor du med tre simple klik finder en bonus til netop dit spilletemperament.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind billetter til HJK – FCK via NordicBet
næste artikel
Scandic Bookmakers NFL Triple bonus