nyheder

Unibet free bet til Super Bowl!

Spil hos Unibet til kommende NFL Super Bowl og få et 50 DKK free bet! Det lyder rigtig godt og du kan næsten ikke gå glip af dette tilbud! Unibet som vi er meget glade for at som vi varmt anbefaler giver dig gratis væddemål til kommende Super Bowl! Hvis du ikke allerede har oprettet hos Unibet kan du på vores side finde en bonus sammenligning for hele det danske marked. Uden tvivl er Unibet en af de bookmaker som vi anbefaler med god samvittighed. Se dog selv nærmere på vores odds bonus side. Her kan du se alle detaljer til Unibet.
 

Unibet tilbud Free Bet Super Bowl 2018
© Unibet
 

Gratis spil på Eagles vs. Patriots!

Det er faktisk super enkelt at deltage i denne kampagne! Vær med til årets største sportsevent og få kæmpe glæde af et gratis væddemål på kampen mellem Eagles og Patriots. Hos Unibet kan du i dette tilbud få et free bet som du kan bruge på denne års Super Bowl. Tilbuddet er rigtig lækkert og du kan dermed øge spændingen til sæsones sidste NFL kamp! Det er lige meget om du hepper på New England Patriots eller Philadelphia Eagles tilmeld dig blot kampagne og spil for 50 DKK på Super Bowl 2018! Tilbuddet er helt gratis og det meget nemt at deltage!
 
Sådan gør du:

  • Spil et væddemål på Super Bowl 2018
  • Vælg “bonustilbud”
  • Aktivér dit 50 DKK. free bet
  • Placér dit væddemål

 
Husk du skal aktivere dit free bet for at kunne bruge det. Tilbuddet gælder kun NFL Super Bowl 2018 og kun spil på nævnte væddemål tæller med! Både spil før kampstart og live tæller med dog kan du kun bruge dit free bet på 1 kupon.
 
Hvad venter du på? Spil på Super Bowl hos Unibet!
 

Unibet velkomstbonus

Unibet har sat præg på det danske odds-kultur. Gode odds, mange sportskampagner, et kæmpe tilbud af sportsgrene og live transmission af enkelte kampe har været grund til dette. Samtidig giver Unibet en rigtig flot Unibet bonus som er helt op på 1500 DKK. Opret dig i dag og prøv Unibet og dens gode udvalg. Gå ikke glip af bookmaker bonus og spil hos Unibet.dk.

forrige artikel
Betstars NFL bonus! Spil på Super Bowl 2018!
næste artikel
Super Bowl LII hos betfair! Fantastik odds bonus!