nyheder

Freebet bonus til US OPEN

Scandic Bookmakers varmer op til sæsonens sidste Grand Slam med en gratis freebet bonus til kunder, som spiller live eller pre-match på tennis til US Open. Wozniacki, Djokovic og de andre tennisstjerner går på banen mandag d. 31. August, og du kan få hvert femte bet gratis i hele turneringen.
 

Scandic Bookmakers US Open  tennis bonus
© Scandic Bookmakers

 

Scandic Bookmakers US Open Bonus

For Scandics kunder er der massere af odds bonusser at hente i den næste uges tid. Hvis du er tennis fan og overvejer at sætte et væddemål på US Open 2015, så er Scandic Bookmakers en rigtig god bookmaker at sætte sine odds hos.
 
Sådan spiller du med:

  1. Log-in hos Scandic Bookmakers
  2. Spil på 4 tenniskampe live eller pre-match til odds 1.50 eller mere
  3. Så får du et freebet, der svarer til den laveste indsats af de fire bets

Minimumsindsatsen til et væddemål skal være på 50 kr., og den maksimale odds bonus er på 250 kr. Der kan maksimalt optjenes et gratis bet per dag, og enhver bonus skal omsættes 3 gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage for at bonussen kan komme til udbetaling.
 

Massere af bets på tennis

Hos Scandic Bookmakers kan du vælge imellem en lang række forskellige odds og bets til US Open. Pre-match kan du vælge mellem over 20 forskellige markeder til hver kamp og til live betting på tennis giver Scandic Bookmakers muligheden for at spille på vinderen af hvert parti, set og selvfølgelig kampen.
 

Scandic Bookmakers velkomstbonus

Til nye kunder, som ikke tidligere har haft en Scandic konto, kan desuden gøre brug af en gavmild velkomstbonus på 750 kr. Scandic Bookmakers sign-up bonus er en såkaldt indbetalingsbonus, hvor bookmakeren fordobler ens første indskud med 100 %. Så hvis du åbner en konto og sætter 750 kr. ind, så får du i alt 1500 kr. at spille for hos Scandic Bookmakers.

Om forfatteren

forrige artikel
400 kr. Odds Bonus til US OPEN
næste artikel
Live betting bonus til US Open