nyheder

Hvem vinder håndbold VM 2019?

Vi er klar til håndbold vm 2019 og vi håber du er på samme måde? Bwin er tilbage på banen og har gjort sig klar til håndbold vm 2019. Denne års slutrunde spilles i både Danmark og Tyskland og vi kan glæde os til at se det danske herrelandshold spille på hjemmebanen. Vi satser stor og håber at Danmark vinder VM-trofæet. Hvad tror du? Dagens betting bonus fra Bwin.dk stiller samme spørgsmål. Tror du også, at herrelandsholdet kan gå hele vejen og løfter VM-trofæet til finalen i Herning d. 27 januar? Hvis du gør har vi en rigtig godt tilbud fra bwin som vi vil se på i denne artikel.
 

Bwin håndbold vm 2019 free bet
© Bwin

 

Bliver det dansk sejr i år?

Der venter et utrolig godt tilbud fra bwin.dk i denne omgang. Hep på det danske landshold og få din bwin bonus indtil finalen d. 27. januar i Herning. Vi glæder os til denne slutrunde og håber at Danmark kan vinde guld og løfte trofæen. Du kan nemlig få mere ud af Danmarks vundne kampe ved at tilmelde dig dette tilbud. Spil for min. 150 DKK på Danmark til at vinde VM og få et 25 DKK. Free Bet fra bwin for hver kamp de vinder! Både nye og eksisterende kunder har mulighed for at få denne bonus og der er ingen grund til ikke at prøve det. Bwin tæller helt klar de største bookmaker på det internationale marked og har altid gode og virkelig seværdige tilbud.
 
Sådan deltager du:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Placér et 150 kr. væddemål på Danmark til at vinde VM turneringen 2019
  • Få et 25 kr. FreeBet for hver kamp Danmark vinder i regulær tid

 
Free Bet vil være på din konto senest kl. 12 dagen efter Danmarks vundne kamp og vil være gyldige i 3 dage efter de er udstedt!
 
Et rigtig godt tilbud som bwin har lanceret og vi syntes at dette tilbud er med til at øge spændingen endnu en gang. Det bliver sjovt at følge med det danske landshold og vi håber og satser på at Danmark vinder finalen i Herning d. 27. januar! Spil med det samme og hos bwin og få samme glæde og gratis spil!
 

Bwin velkomstbonus

Er du ikke allerede kun hos bwin kan du endda få en dejlig bonus oveni. Bwin tæller helt klart de største bookmakere på markedet og vi er derfor meget glæde for at kunne præsentere dette tilbud. Nævnte tilbud gælder både nye og eksisterende kunder. Er du ikke allerede kunde hos bwin.dk har du mulighed for at oprette dig via vores side og få en stor bwin startbonus. Opret dig med dette samme og få en dejlig bwin bonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Ekstra høj odds til Tottenham vs. Manchester United!
næste artikel
Få et FreeBet - hver dag!