nyheder

Få dit freebet – kombi forsikring hos bwin.dk!

Superliga vender tilbage efter en utrolig lang vinter. Glød dig til en intens kamp om guldet. Hvem vinder mesterskabet i år? De har i mange år ikke været så spændene som iår. Løber FC Midtjylland med guldet, kan Brøndby snuppe mesterskabet er det mon FC Nordsjælland og FC København der kan drille. Alt i alt kan du glæde dig til et rigtig lækkert forår med gode kampe og massevis spænding fra danske Superliga. Bwin.dk har i denne sammenhæng lanceret super fedt tilbud der ikke blot tæller for dansk fodbold men for alt fodbold på bwin.dk! Hvem har ikke prøvet at tabe et kombi spil fordi kun ét af dine hold ikke leverede? Det behøver aldrig at ske igen! Spil hos bwin.dk og nyd af en dejlig freebet bonus hvis dit væddemål taber.

Bwin Kombi Bonus Freebet
© Bwin

Spil hos bwin.dk med freebet bonus

Bwin som gennem de sidste årtier har præget branchen har lanceret et tilbud til alle dem der helst spiller kombi væddemål. Denne dejlige Bwin bonus gælder alle sportsgrene bare alle dine valgte kampe bliver placeret og afgjort på samme dag. Bwin som vi allerede har omtalt flere gang her på siden, kan helt klar anbefales ikke kun på grund af dette tilbud. Har du allerede oprettet bruger eller ønsker du ny bookmaker? Hvis du Ikke allerede har oprettet konto hos bwin kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på odds bonus sammenligning hvor vi ser nærmer på alle store bookmaker. Find den bookmaker der passer bedst til dig her på vores side.

Få din kombi forsikring

Det er nok det træliste der kan ske hvis man spiller odds – du har spillet et kombi væddemål og alle odds er gået hjem kun den ene sidste kamp skuffer og du går glip af din gevinst. Bwin.dk giver dig nu en forsikring hvis et hold skrotter dit kombi væddelmål. Spil et væddemål med 5 eller flere hold, uanset hvilken sportsgren. Taber et hold i dit væddemål giver bwin.dk penge retur i form at et freebet på op til 200 DKK.

 1. Tilmeld dig kampagnen.
 2. Sæt et kombi væddemål med mindst 5 valg på 1X2-markedet for mindst 25 kr. – med en minimum odds på 1,20) pr. valg
 3. Hvis du vinder, beholder du alt. Hvis kun ét af dine valg taber, refunderer bwin.dk din indsats som et FreeBet

Regler og vilkår

 • For at kunne tage del i denne tilbud skal en deltager, som er berettiget til at deltage, (som defineret nedenfor) placere et gyldigt væddemål (som defineret nedenfor) i tilbudsperioden.
 • Deltageren skal være:
  • mindst 18 år gammel
  • være bosat i Danmark
  • eksisterende eller ny “rigtige penge-kunde” hos www.bwin.dk

En gyldigt væddemål er et væddemål, der opfylder følgende betingelser:

 • Minimum indsats er på 25 DKK.
 • Væddemålet skal mindste indeholde 5 kampe.
 • Kun væddemål placeret på 1X2-markedet er gældende.

How to:
Hvis en berettiget spiller placer et gyldigt væddemål I kampagneperioden og et hold taber i kombi væddemålet: Vil bwin.dk krediterer kunden med op til 200 DKK i freebet. Bwin giver freebet tilsvarende til 100% af indsatsen.

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af Bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

Sign-up her! Bonus detaljer
forrige artikel
Gratis Superliga livespil hos Betsafe.dk!
næste artikel
Betfair: Forhøjede odds til de engelske tophold!