nyheder

Få et FreeBet – hver dag!

Godt nytår til alle tennis fans rundt omkring i Danmark! Vi ser i dag på kommende Grand Slam turnering fra Melbourne og er klar med en dejlig betting bonus. Glæd dig til Australian Open 2019. Caroline Wozniacki er forsvarende mester i Australian Open damesingle, hvor hun sidste år vandt hendes første Grand Slam-titel. Kan hun genvinde titlen, eller skriver Serena Williams ny rekord hos kvinderne? På modsat side bliver de spændene om det bliver Djokovic, Federer, Nadal eller en helt fjerde, som snupper Grand Slam titlen hos herrerne i Australian Open? Alt i alt et meget spændene set og du kan få Freebet hver eneste hvis du spiller på tennis hos bwin.dk!
 

Bwin free bet live tennis
© Bwin

 

Spil på live tennis

Hos Bwin har du hver eneste dag mulighed for at score et Freebet på hele 50 DKK. Et utrolig godt tilbud til alle der går op i tennis. Kampagnen løber hele året indtil d. 31.12.2019 og det er meget enkelt for at deltage. Du skal blot spille 5 live single tennis spil med et minimum indsats på 50 DKK med en minimum odds på 2.0 og bwin giver dig efterfølgende et gratis spil på 50 DKK.
 
Så let er det:

  • Tilmeld dig kampagnen
  • Din tilmelding vil være gældende for hele kampagneperioden, du vil derfor ikke skulle tilmelde dig mere end én gang
  • Sæt 5 Live Single spil på tennis med en indsats på mindst 50 kr. (min. odds 2.00)
  • Alle spil skal placeres og afgøres samme dag
  • Dit FreeBet vil være på din konto senest kl. 12.00 dagen efter dine spil er afgjort

Denne bwin odds bonus giver dig mulighed for at gavne ekstra på tennis væddemål og du kan være sikkert på at du vil få glæde af disse gratis spil på 50 DKK. Kampagnen gælder for både nye og eksisternede kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet dig som ny kunde hos bwin kan vi anbefale at du ser på vores bonus sammenligning. Vi giver dig et grundigt overblik og introducere til de nyste bonusser, tilbud og kampagner.
 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt gælder tilbuddet både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede er oprettet kan du yderlige få glæde af den dejlig bwin velkomstbonus! Bwin tæller helt klart de største bookmakere på markedet og vi er derfor meget glæde for at kunne præsentere dette tilbud. Opret dig med dette samme og få en dejlig bwin bonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Du har dermed chance for at få glæde af en utrolig høj velkomstbonus og efterfølgende har du mulighed for at spille på tennis og optjene Freebets hele året ud. Hvad venter du på? Spil hos bwin.dk og vind stort.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Hvem vinder håndbold VM 2019?
næste artikel
Bwin freebets: Spil live på håndbold VM 2019!