nyheder

Mr. Green går oddsamok: Odds 30.00 på Arsenal

Indrømmet, Arsenal er underdogs i opgøret mellem Manchester City og Arsenal, men alligevel er oddset fra 30.00 helt ekstremt højt.

Mr. Green har løftet hatten og ud er faldet et odds boost på intet mindre end odds 30.00 på en sejr til The Gunners i kampen mod Manchester City.

Introtilbud til nye spillere

Det er dog ikke alle, der kan få fingrene i det forhøjede odds på kampen Manchester City – Arsenal. Odds bonus fra Mr. Green er til alle nye spillere – og den kan blive din, hvis du klikker dig ind på Mr. Green og opretter en spillekonto.

Når du har gjort det, så skal du spille op til 50 kr. på, at Arsenal slår Manchester City. Gør de det, så booster Mr. Green dit odds fra 8.50 og helt op til 30.00. Du kan derfor score intet mindre end en gevinst på 1.500 kr. med en Arsenal-sejr.

Det er ikke kun det høje odds, der er helt særligt for denne betting bonus. Hvis du vinder, så udbetaler Mr. Green den nemlig også helt uden omsætningskrav, hvilket gør, at denne Mr Green bonus adskiller sig fra den traditionelle velkomstbonus.

Det taler for overraskelsen

Ja, i teorien jagter Manchester City stadig Liverpool i toppen af tabellen. Men med 10 kampe tilbage for Manchester City, kan de høst ende på 87 point. Inden kampen har Liverpool 82, så de skal blot holde stimen, så er de mestre om to spillerunder.

Manchester City koncentrerer sig nok dermed om at holde andenpladsen, selvom det ikke giver Champions League-fodbold i den kommende sæson. Der er derimod præmiepenge på spil.

Længere nede i tabellen, helt nede på niendepladsen, kæmper Arsenal for netop at udnytte Citys manglende europæiske fodbold i den kommende sæson. Arsenal kan stadig nå femte eller sjettepladsen. De er kun fem point fra Manchester United på femtepladsen.

Det kan give Arsenal et kæmpe rygstød, hvis de slår Manchester City og rykker tættere på rivalerne om femtepladsen. Kombineret med en lang kamppause, så er det kun langtidsskadede spillere, der ikke er med. Så det er netop her, at Arsenal-spillerne skal vise, at klubben stadig hører til i toppen af Premier League.

Mr Green Arsenal odds boost 30.00
© Mr. Green

Historikken berettiger til højt odds

Arsenal har haft det mere end bare svært mod Manchester City i de sidste mange indbyrdes opgør. Sidste Premier League-sejr ligger tilbage i november 2015, samme år hvor Arsenal sidst hentede en sejr på Etihad Stadium.

Det gælder derfor om at bryde forbandelsen og skyde Manchester City helt ud af mesterskabskampen – både teoretisk og i praksis, samtidig med at Arsenal sender sig helt ind i duellen om europæisk fodbold i den kommende sæson.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Man City – Arsenal: Boost dine odds med 888Sport
næste artikel
ComeOn fejrer Premier Leagues comeback med daglige freebets