nyheder

Gratis 100 kr. bet på Randers – FCK

Søndag er der topopgør i Superligaen, hvor nummer tre Randers tager imod nr. 2 FCK. Scandic Bookmakers ligger op til lidt ekstra spænding til kampen. Få et gratis bet på Randers – FCK, ved odds på FCK som vinder. Sign-up i dag og få 100 % velkomstbonus.
 

Scandic Bookmakers - Tøffes Top Tip
© Scandic Bookmakers

 
Scandic Bookmakers gratis spil til Superliga kampen mellem Randers og FCK er forbeholdt kunder, som allerede har en spille konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du ikke er medlem, så kan du få en gratis velkomstbonus til en værdi af 750 kr. Scandic Bookmakers fordobler ens første indskud op til 750 kr.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers Velkomstbonus.
 

Spil gratis på FCK som vinder

Scandic Bookmakers allierer sig hver weekend med Stig Tøfting, som giver et gratis tip til kampen, og hvis ikke han rammer rigtigt, så giver bookmakeren pengene tilbage på netop det bet. I denne weekend tipper Stig Tøfting at FCK tager sejren i Randers.
 

Sådan får du et freebet på Randers – FCK

For at benytte et gratis bet på Randers – FCK skal du først sætte 100 kr. ind på din Scandic Bookmakers konto. Herefter skal du sætte minimum 50 kr. på Tøftings Top Tip, altså en udesejr til FCK, og hvis de vinder, så får du en gevinst, der svarer til det normale odds på FCK. Hvis FCK derimod taber eller spiller uafgjort, så tilbagebetaler Scandic Bookmakers op til 100 kr. til ens konto.
 
De 100 kr. er en odds bonus, som skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1.50. Denne bonus skal gennemspilles indenfor 60 dage ellers bortfalder bonussen.
 
Hvis du er interesserede i andre odds bonusser fra danske bookmaker, så tjek også bonus-betting.dk’s odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 5.00 på Real Madrid sejr!
næste artikel
Gratis 250 kr. bet på MAYWEATHER – PACQUIAO