nyheder

Gratis 250 kr. bet på MAYWEATHER – PACQUIAO

Verdens Største Boksebrag, Clash of Titans, Århundredets Boksekamp. Der er allerede sat mange ord på lørdag nats boksekamp mellem Mayweather og Pacquiao, og hos Unibet kan du også sætte penge på kampen. Odds på Mayweather – Pacquiao hos Unibet og få 250 kr. retur, hvis det fejler.
 

Freebet på MAYWEATHER – PACQUIAO
© Unibet

 
Unibets gratis 250 kr. odds bonus til Mayweather – Pacquiao er forbeholdt kunder hos Unibet. Hvis du endnu ikke har en Unibet konto, så kan du få en eksklusiv 1500 kr. velkomstbonus. Du skal blot være over 18 år og fra Danmark, så kan du benytte Unibets velkomstbonus.
 
Sign-up hos Unibet og få 1500 kr. i velkomstbonus!
 

250 kr. freebet på Mayweather – Pacquiao

Unibets gratis spil på boksekampen mellem Floyd Mayweather Jr. og Manny “Pacman” Pacquiao kræver blot at du sætter et pre-match bet på 1 X 2 markedet, og hvis kampen afgøres i runde 1-6, så refunderer Unibet din indsats, hvis ikke dit bet går hjem – dog maksimalt 250 kr. Refunderingen er ikke underlagt nogen restriktioner og Unibet odds bonus gælder ikke live betting.
 

Kendte spiller på boksebraget

Boksekampen mellem de to legender finder sted i Las Vegas natten mellem lørdag og søndag omkring kl. 4.00. Allerede nu er der sat store summer på kampen, og bookmakerne i Las Vegas melder om travle tider. De kendte er også hoppet med på vognen, og rapperen 50Cent har sat et bet på over 1 mio. dollars på Floyd Mayweather. Skuespilleren Mark Wahlberg og rapperen P. Diddy har væddet 250.000 $, Wahlberg tror på ”Pacman” Pacquiao og P. Diddy holder på Mayweather.
 

Markedets bedste velkomstbonus

Unibets velkomstbonus på 1500 kr. er utvivlsomt det bedst tilbud på markedet i øjeblikket. På bonus-betting.dk har vi samlet en oversigt over alle bookmakernes bonusser, og der skiller Unibets 1500 kr. bonus sig ud med både nemme omsætningskrav, et lavt minimums odds og selvfølgelig et stort bonusbeløb.
 
Læs mere om Unibets 1500 kr. velkomstbonus

Om forfatteren

forrige artikel
Gratis 100 kr. bet på Randers – FCK
næste artikel
Knockout bonus på Mayweather – Pacquiao