nyheder

Gratis Betting konkurrence til CHL

Champions League starter tirsdag og NordicBet fejre denne anledning med en odds konkurrence, hvor både NordicBet-kunder og alle andre kan deltage. Gæt udfaldet af samtlige kampe i onsdagens Champions League runde og deltag i konkurrencen om 10.000 kr., hvis du har en NordicBet-konto, og 500 kr. hvis du ikke har en NordicBet konto.
 

NordicBet Champions League Odds Konkurrence © NordicBet

 

Sådan deltager du i NordicBets Champions League konkurrence

Det er ganske lige til at deltage i NordicBets CHL konkurrence. Tilmeld dig online – hvis du er kunde hos NordicBet, så benyt den e-mail der er knyttet til din konto. Gæt udfaldet – 1 X 2 – af samtlige 8 CHL kampe onsdag den 16. September 2015. Husk at gætte inden kick-off kl. 20.45. Hvis du rammer rigtig og har en NordicBet konto, så kan du vinde op til 10.000 kr.
 

Præmierne i NordicBets odds konkurrence

 1. 10.000 kr. – uden gennemspilskrav (kun for NordicBet kunder)
 2. iPad Air 2 Wi-Fi 68 GB – værdi 4600 kr. (kun for NordicBet kunder)
 3. 500 kr. Bonus – alle kan deltage

NordicBet har opdelt deres betting konkurrence i to dele, og for at deltage i hovedkonkurrencen skal du have en NordicBet konto samt have placeret et bet indenfor de seneste 30 dag for minimum 50 kr. Rammer to spillere rigtigt, så trækker NordicBet lod om vinderen.
 

1000 kr. i sign-up bonus

Hvis du er ny kunde hos NordicBet og gerne vil deltage i hovedkonkurrencen, så kan du åbne en betting konto i dag og få 1000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet. Hvis du vinder de 500 kr., så skal du åbne en alligevel åbne en betting konto for at modtage gevinsten, så der er massere af grunde til allrede inden konkurrence at åbne en konto, og deltage i CHL konkurrencen om 10.000 kr.
 
Gæt udfaldet (1 X 2) inden kampstart (16.09.2015: kl. 20.45) på disse Champions League kampe:

 • Bayer Leverkusen – Bate Borisov
 • Chelsea – Maccabi Tel Aviv
 • Dinamo Zagreb – Arsenal
 • Dynamo Kiev – FC Porto
 • Gent – Lyon
 • Olympiakos – Bayern München
 • Roma – Barcelona
 • Valencia – Zenit St. Petersburg

Om forfatteren

forrige artikel
888sport Kombi Bonus til CHL & EL
næste artikel
iBetLive –din mobile odds app til live betting