nyheder

Gratis Live Bet på French Open

Unibet sikre underholdningen til sommerens første Grand Slam turnering. Sæt fire live væddemål og få det femte gratis, således lyder Unibets bonus til spillere, der ønsker at oddse på French Open 2015.
 

Unibet Live Tennis Bonus
© Unibet

 
Unibets bonus til French Open er forbeholdt spillere, der allerede har en konto. Hvis du er ny hos Unibet over 18 år gammel og fra Danmark kan du – udover French Open bonussen – få en eksklusiv velkomstbonus. Unibet har i øjeblikket to bonusser til nye kunder. Den ene startbonus er på 5000 kr. og kræver at du sætter præcis 5000 kr. ind på din konto, og den anden sign-up bonus er på op til 1500 kr. og kræver som minimum et indskud på 80 kr.
 
Sign-up og få Unibet 5000 kr. startbonus.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. velkomstbonus.
 

Unibet French Open Bonus

Sæt fire live væddemål til 50 kr. og minimum odds 1.40 på kampene i French Open 2015, så belønner Unibet med et gratis, femte live bet på tilsvarende 50 kr. Det gratis væddemål på 50 kr. får du, når de første fire livespil er afgjort, og hvis det gratis spil fejler, så får du de 50 kr. retur. Unibets odds bonus til tennis har ikke nogen gennemspilskrav, og eventuel gevinst kan hæves med det samme.
 
For at modtage Unibet French Open Live bet bonus, skal du acceptere tilbuddet to gange – én gang inden du sætter de første fire livespil og derefter når du vil spille det femte, gratis spil.
 

Odds Bonusser til French Open

Hvis du er interesseret i French Open, og gerne vil spille på oddset, så har vi samlet alle bookmakernes bedste odds bonusser til tennis turneringen.
 
Se odds bonusser til French Open.

Om forfatteren

forrige artikel
Få en bonus til hver kamp i French Open!
næste artikel
5 Odds Bonusser til French Open 2015