nyheder

Gratis spil på Arsenal – Manchester United, hvis RVP scorer først!

NordicBet’s odds bonus til weekendens Premier League er et risikofrit væddemål på Arsenal – Manchester United. Placer et bet på kampen, og hvis Manchester Uniteds Robin Van Persie scorer første mål imod sin gamle klub Arsenal, så giver NordicBet din indsats tilbage.
 

NordicBet - Arsenal - Man U. odds bonus
© NordicBet – Premier League odds bonus

 
NordicBets Premier League odds bonus til weekendens topkamp på Emirates er til nuværende kunder, så hvis du endnu ikke har en konto, så giver NordicBet en velkomstbonus på 1000 kr., som er værd at tage med.
 

Skadesramt rivalopgør

Både Arsenal og Man U. er hårdt ramt af skader, og formen i Premier League har mildt sagt været svingende. United har generelt et godt tag på Arsenal med 7 sejre i de seneste 10 opgør, og det skal blive spændende at se duellen imellem de to angribere Danny Welbeck og Robin Van Persie, som for bare to sæsoner siden stod på modstanderens holdkort. Hvis du vil gøre brug af NordicBet Second Chance odds bonus, så tilmeld dig og få en NordicBet bonus ved tilmelding.
 

Sådan får du gratis spil på Arsenal – Manchester United

  • Tilmed dig NordicBet og få en velkomstbonus. (Hvis du allerede har en konto, så spring dette skridt over)
  • Placer et spil inden kampen på første målscorer, korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x).
  • Hvis Robind Van Persie scorer første mål, så betaler NordicBet din indsats tilbage – dog indtil 500 kr.
  • Der er ingen gennespilskrav på NordicBet Second Chance odds bonus – men du skal huske at logge ind på din konto inden 14 dage, ellers mister du din bonus.

Hvis du er på jagt efter andre odds bonusser, så tjek vores odds bonus konfigurator, hvor du med tre hurtige klik kan finde frem til en bonus, der passer dine behov.

Om forfatteren

forrige artikel
Gratis spil på Rumænien - Danmark
næste artikel
Unibet sikrer dine odds imod en overtidsscoring!