nyheder

Gratis spil på vinderen af French Open

Odds på vinderen af damesingle i French Open 2015, og hvis Maria Sharapova vinder turneringen, får du din indsats retur. Unibet giver en bonus i form af pengene retur til alle odds og tennis fans. Sign-up i dag og som ny kunde får du en attraktiv velkomstbonus oven i købet.
 

Odds bonus til French Open 2015 hos Unibet
© Unibet

 
Unibets odds bonus til French Open 2015 er kun for eksisterende kunder, men hvis du åbner en konto i dag kan du gøre brug af en yderst attraktiv velkomstbonus. Unibet tilbyder rent faktisk to velkomstbonusser: den ene er en 5000 kr. bonus, som kræver et indskud på præcis 5000 kr. og den anden bonus er på op til 1500 kr., som har et minimums indskud på 80 kr.
 
Læs mere om Unibet 1500 kr. velkomstbonus.
 
Læs mere om Unibet 5000 kr. velkomstbonus.
 

French Open Odds Bonus

For at få et gratis spil på vinderen af French Open, skal du spille på vinderen af damesingle turneringen. Den maksimale Unibet bonus er på 400 kr., og væddemålet skal være sat inden turneringen begynder – altså den 24 maj 2015. Unibet refunderer kun indsatsen såfremt Maria Sharapova vinder turneringen.
 
Sådan deltager du:

  1. Sign-up hos Unibet og få en velkomstbonus
  2. Spil på vinderen af French Open Damesingle
  3. Hvis Sharapova vinder, får du din indsats retur

Kan Sharapova vinde French Open 2015?

Så hvad er egentlig sandsynligheden for at Sharapova går hele vejen og vinder French Open 2015? De sidste tre år har hun været i finalen, og i 2012 og 2014 vandt hun grus turneringen. I skrivende stunder er Serena Williams favorit til odds 3.25, og Maria Sharapova nummer to med odds 5.00. For at benytte Unibets bonus på Tennis giver det således god mening at spille på en anden end Sharapova som vinder – for hvis russeren vinder, så får man sin indsats retur.
 

Odds på French Open hos Unibet

Der er desuden massere af odds at vælge imellem til French Open og Unibet har både live spil og pre-game odds. De garanterer bl.a. højeste tilbagebetalingsprocent i pre-match og live odds, og kan spille på markeder såsom ’næste point’, vinderen af partiet – selvom det står 40-30 – og alle single kampe vil have live odds.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en CHL eller FA Cup finaletur!
næste artikel
Bet 1 Get 1: Freebet til Premier League