nyheder

Betfair.dk: Gratis spil på UEFA Champions League

Der er oplagt til en ny runde i kongeklassen. Om ikke længe gælder det for alvor når UEFA Champions League ottendedelsfinaler bliver skudt i gang! Allerede optakten på tirsdag giver grund til glæde når Basel tager imod Manchester City og hvor Tottenham gæster Juventus Torino. To kampe som vi ser frem imod med stor spænding. Hvem kan skabe den bedste udgang situationen til returkampen? Hos betfair kan du i denne omgang få 100 DKK som gratis spil hvis du spiller for 200 DKK på UEFA Champions League til kampene d. 13. februar 2018!
 

Gratis Spil Champions League Betfair
© Betfair

 

Spil for 200 DKK få 100 DKK som gratis spil!

Er du allerde kunde hos betfair kan du gavne af dette fantastiske Champions League tilbud. Som eksisterende kunde kan du, hvis du spiller på nævnte kamp få et gratis spil på hele 100 DKK. Dit væddemål skal være på 200 DKK eller mere, og det skal indgås på et enkeltvalg til odds 1,5 eller derover på en af Champions League-kampene i Betfairs Sportsbook den 13.02.2018. Det er ligemeget om det er før-kamp spil eller livespil. Hvis du indgår det kvalificerende væddemål (og i øvrigt opfylder betingelserne for dette bonustilbud), vil du inden for 12 timer modtage et gratis spil til en værdi af 100 DKK, som du kan bruge på et hvilket som helst fodboldmarked den. 14. februar 2018!
 
Husk følgende ting:

  • Spil mindst 200 DKK på et hvilket som helst Champions League-marked den 13 .februar 2018.
  • Både før-kamp spil og livespil gælder med.
  • Væddemålet skal indgås på et enkeltvalg til odds 1,5 eller derover

 

Bookmakeeren, betfair, byder på mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Hvis du ikke allerede har oprettet bruger, kan vi henvise vores odds bonus sammenligning, her sammenligner vi alle bookmaker fra det danske marked og giver dig en detaljeret indsigt i alle relevante emner. Hvad venter du på? Se nærmere og sammenlign hvilken bookmaker der passer bedst til dig.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

forrige artikel
Betfair: Forhøjede odds til de engelske tophold!
næste artikel
Utroligt tilbud hos betfair! Odds 25.0 på Euro League!