Guide: Den perfekte odds bonus til sæsonstarten

Superligaen er allerede fløjtet af og de Europæiske kvalifikationskampe kører på fulde drøn. Snart er der kick-off på de største fodbold turneringer Premier League, Bundesligaen, La Liga osv. Hvilken bedre anledning end sæsonstart til at prøve en ny bookmaker og få en velkomstbonus. Vi guider dig her til fem bookmakere og deres gavmilde odds bonusser.
 
Hvis man er bekendt med bookmakerne og vant til at spille online, så vil disse fem bookmaker bonusser være velkendte. Men alle odds spillere er forskellige og vi spiller alle på forskellige sportsgrene, betting markeder og med forskellig indsats. Derfor præsenterer vi her fem forskellige odds bonusser, som er oplagte at afprøve til sæsonstart.
 


 

Den store bonus: 1500 kr. velkomstbonus fra Unibet

Unibet er en velkendt spiller på det danske betting marked, og de har i øjeblikket også den største odds bonus til danske spillere. Hele 1500 kr. kan nye spillere få ved at åbne en Unibet konto og indsætte et tilsvarende beløb. Det er uden tvivl den største bonus på det danske marked, og ligger 500 kr. over den næsthøjeste odds bonus.
 

Unibet 1500 kr. Velkomstbonus © Unibet

 

Til nybegynderen & high-rolleren

Unibets sign-up bonus er oplagt til både nybegynderen og den mere erfarne odds spiller, som gerne vil opnå en stor gevinst. Med forholdsvis nemme gennemspilskrav på 3 x bonus & 3 x indskud samt et lavt minimums indskud på kun 80 kr., så er det nemt at få sin Unibet odds bonus til udbetaling, og med en maksimum bonus på 1500 kr. så tiltaler denne bonus også high-rolleren, der ønsker valuta for pengene og har råd til at lægge et stort indskud.
 
Unibet Bonus vilkår

 • Bonustype: Indbetalingsbonus
 • Maximum bonus: 1500 kr.
 • Minimum indskud: 80 kr.
 • Omsætningskrav: 3 x bonus & 3 x indskud
 • Minimum odds: 1.40

Læs mere om Unibet 1500 kr. velkomstbonus.
 
Bonus-kampagner:
Unibet har løbende kampagner med cash-back bonusser, odds konkurrencer, freebets osv. Hos Unibet kan du desude livestreame en lang række sportsevents samt få odds tips fra Brian Laudrup.
 


 

Den lette bonus: 1000 kr. freebet fra Betfair

Betfairs åbnede sidste år deres sportsbook i Danmark, og det har vist sig at være populært hos danske spillere. En af grundene til at Betfair er så populær er deres løbende bonusser og deres 1000 kr. freebet bonus, som nye kunder modtager ved sign-up. Betfairs velkomstbonus er et freebet, som matcher beløbet af dit første bet. Dette spil skal placeres indenfor 30 dage fra du åbner en Betfair konto og til et minimums odds på 1.20. Så får du en freebet token til samme værdi som dit første bet.
 

Betfair 1000 kr. freebet i velkomstbonus © Betfair

 

Til den utålmodige spiller

Betfairs bonus til nye kunder er oplagt til de spillere, som ønsker en nem bonus de hurtigt kan spille igennem og få til udbetaling. Med et minimum odds på 1.20 er det let at kvalificere sig til bonussen, og det er derfor blot at vælge, hvor højt ens freebet skal være. Dette afgøres af indskuddet på ens første væddemål. Det eneste negative ved Betfairs freebet bonus er at det kun er gevinsten – og altså ikke selve indsatsen – fra ens freebet token der udbetales.
 
Betfair Bonus vilkår

 • Bonustype: Freebet bonus
 • Maximum bonus: 1000 kr.
 • Minimum indskud: 10 kr.
 • Omsætningskrav: ingen
 • Minimum odds: 1.20

Læs mere om Betfair 1000 kr. freebet bonus.
 
Bonus-kampagner:
Betfairs velkomstbonus opnås ved at bruge bonuskoden ZDK107, og hold øje med Betfairs bonuskoder, fordi de dukker op med jævne mellemrum. F.eks. har de ofte en ’vælg en hændelse’-bonus, hvor man får en odds bonus, hvis man gætter den rigtige hændelse i en fodboldkamp.
 


 

Den sikre bonus: 1000 kr. velkomstbonus fra Tipico

Tipico er efterhånden et velkendt navn på det danske spillemarked. Med sponsoratet af DBU og ansættelsen af Peter Schmeichel som brand ambassadør har den tyske bookmaker slået sit navn fast i Danmark. En af de ting som gør Tipico så populær herhjemme er deres velkomstbonus på 1000 kr. Med et minimums odds på 2.00 er det ikke den letteste bonus at gennemspille, men til gengæld så skal bonussen kun omsættes 3 x bonus & 3 x indskud, og det har man vel og mærke ingen tidsbegrænsning på.
 

Tipico 1000 kr. velkomstbonus til nye kunder! © Tipico

 

Til den tålmodige spiller

’Dit væddemål i sikre hænder’. Således lyder Tipicos slogan, og det er også hvad man får, når man skal spille Tipicos odds bonus igennem. Odds spillere som har lidt erfaring med betting har en fordel, fordi de kan tage sig tid til kun at spille på de mere sikre bets. En odds kupon skal have et samlet odds på 2.00 for at tælle imod omsætningskravet, men uden en slutdato, så kan de gode spillere tage det roligt og vælge de rigtige kampe.
 
Bonus vilkår

 • Bonustype: Indbetalingsbonus
 • Maximum bonus: 1000 kr.
 • Minimum indskud: 100 kr.
 • Omsætningskrav: 3 x bonus & 3 x indskud
 • Minimum odds: 2.00

Læs mere om Tipico 1000 kr. velkomstbonus.
 
Bonus-kampagner:
Tipico kører løbende kampagner på deres Facebook-side, så ’like’ dem og deltag i de ugentlige quizzer om kontante præmier. Gevinster udbetales til ens Tipico-konto.
 


 

Den danske bonus: 750 kr. velkomstbonus fra Scandic Bookmakers

Scandic Bookmakers ejes rent faktisk af et engelsk firma, men som navnet indikerer, så har de en stærk nordisk og ikke mindst dansk forankring. Derfor er danske spillere også velkommen til at benytte sig af en gavmild sign-up bonus på 750 kr. Scandic Bookmakers velkomsttilbud er en indbetalingsbonus, som matcher nye kunders første indskud med 100 %. Dette indskud skal så omsættes 1 x før bonussen indsættes på ens konto, og denne bonussen skal herefter gennemspilles 5 x før den kan udbetales.
 

Scandic Bookmakers 750 kr. velkomstbonus - sign-up her! © Scandic Bookmakers

 

Til Superliga fansene

Scandic Bookmakers odds bonus er god for Superliga og odds fans, fordi ikke nok med at de dækker samtlige kampe, så giver Scandic Bookmakers også en garanti for, at du får de højeste odds på Superligaen hos dem. Efter hver runde får de info fra samtlige danske bookmakere, og så matcher de det højeste odds og udbetaler differencen som en kontant odds bonus uden gennemspilskrav.
 
Bonus vilkår

 • Bonustype: Indbetalingsbonus
 • Maximum bonus: 750 kr.
 • Minimum indskud: ingen
 • Omsætningskrav: 1 x indskud & 5 x bonus
 • Minimum odds: 1.70

Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. velkomstbonus.
 
Bonus-kampagner:
Udover odds garanti på Superligaen, så har Scandic Bookmakers hver uge nye odds bonusser – ikke kun indenfor fodbold, men også tennis, ishockey osv. Det er værd at følge med i deres tilbud og kampagner for at få ekstra spænding til sine bets.
 


 

Den vilde bonus: 1000 kr. Velkomstbonus fra Betsafe

Ja overskriften narre måske en smule. Det er nemlig ikke Betsafes velkomstbonus, som er så vild, men derimod bookmakerens kampagner og image. Betsafe har, som det vil fremgår herunder, en masse vilde bonusser til deres fast kunder. Så hvis du er på jagt efter spænding, så tag endelig brug af Betsafes 1000 kr. velkomstbonus. Med et minimums odds på 1.50, så lægger Betsafes indbetalingsbonus helt klart i den lune ende, men omsætningskravet på hele 16 x bonus gør, at denne bonus er for de vilde sports og betting fans, der bruger en del tid på at sætte sine bets.
 

Betsafe 1000 kr. Velkomstbonus - få sin gratis odds bonus her! © Betsafe

 

Til adrenalin fans

Betsafes velkomstbonus har den fordel, at man får hele 90 dage til at gennemspille bonussen. En anden fordel ved at åbne en Betsafe konto vil helt sikkert tiltale de mere adrenalin søgende sportsfans. Kampagner og konkurrencer er nemlig ofte tilknyttet helt unikke oplevelser hos Betsafe. Som f.eks. til deres julekalender, hvor man kunne vinde en køretur i en kampvogn eller en kampagne, hvor hovedpræmien var en tur i en faldskærmssimulator, hvor man fik lov til at prøve at være vægtløs. Betsafe leverer med andre ord en spændingsfyldt betting oplevelse.
 
Bonus vilkår

 • Bonustype: Indbetalingsbonus
 • Maximum bonus: 1000 kr.
 • Minimum indskud: 100 kr.
 • Omsætningskrav: 16 x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Læs mere om Betsafe 1000 kr. velkomstbonus.
 
Bonus-kampagner:
Udover de mere adrenalin fyldte kampagner, så leverer Betsafe ofte gratis væddemål samt live odds konkurrencer, som tiltaler de mere erfarne odds spillere.
 
* Fælles for samtlige odds bonusser gælder at man skal være dansk spiller, over 18 og åbne sin første konto hos den bookmaker, hvor man ønsker at få en velkomstbonus.

forrige artikel
Superliga Cash-Back Bonus
næste artikel
50 % odds bonus til Brøndby – OB