nyheder

Håndbold EM odds – Se favoritterne og forventningerne til Danmark (opdateret)

Danmark blev, lidt pludselig, alene om at være værter for håndbold EM for kvinder 2020, der spilles fra den 3. december til og med den 20. december, da Norge kort tid før slutrundens start trak sig.
 
Artiklen er oprindeligt udgivet den 1. december, men er opdateret den 17. december kl. 23.00 med odds på vinderne af håndbold EM for kvinder 2020.
 
Nordmændene var bookmakernes favoritter forud for slutrunden, men håndbold EM oddsene har ændret sig lidt siden. Nordmændene er dog stadig ret klare favoritter. Så hvor meget skal man smide af sin betting bonus på dansk succes ved slutrunden? Det ser vi på her, hvor du kan se, hvem der er bookmakernes favoritter og hvad de forventer af succes fra de danske kvinder.
 

LeoVegas Profitboost VM kvindehåndbold
© LeoVegas

 

Håndbold EM kvinder odds sammenligning

Hvordan ser feltet så ud, når der skal odds på favoritterne til at vinde håndbold EM for kvinder 2020 i Danmark? Oddsene på håndbold EM 2020 fordeler sig således:
 

Håndbold EM kvinder 2020 Mr Green LeoVegas Unibet OnsideBetting
Mr Green Bonus LeoVegas Bonus Unibet Bonus OnsideBetting Bonus
Norge vinder 1.34 1.37 1.37 1.34
Frankrig vinder 3.95 3.95 3.95 4.25
Danmark vinder 7.50 7.50 9.00 7.50
Kroatien vinder 11.00 11.00 11.00 13.00

 

 

Håndbold EM for kvinder – Odds på Danmark

Hvordan tror bookmakerne så, at Danmark klarer sig, når de danske EM-værter skal i kamp? Flere bookmakere er ude med placeringsspil og head to head mellem Danmark og andre nationer.
 
Danmark er ved håndbold EM for kvinder i gruppe med Slovenien, Frankrig og Montenegro. Her er franskmændene favoritter til at vinde gruppen.
 
Bookmakernes bedste bud på, hvad du skal sætte et gratis odds på? Forud for slutrunden var det, at Danmark blev slået ud i mellemrunden. Ved opdateringen af denne artikel den 10. december, så oddsene på Danmarks skæbne således ud:
 

Håndbold EM kvinder 2020 Mr Green LeoVegas
Bliver slået ud i mellemrunden 1.40 1.40
Bliver slået ud i semifinalen 5.00 5.00
Andenpladsen 9.00 9.00
Bliver slået ud i gruppespillet 11.00 11.00
Danmark vinder 14.00 14.00

 
Stine Jørgensen var bookmakernes bedste bud på, hvem der bliver den interne danske topscorer ved håndbold EM for kvinder. Det er dog ikke uden skarp konkurrence fra Trine Jensen og Anne Mette Hansen.
Hvem af de tre der løber med den interne topscorertitel kan meget vel afhænge af, hvem Jesper Jensen vælger at sætte til at tage straffekast i løbet af turneringen.
 

 
Op til semifinalen er det dog Mia Rej Bidstrup, der er den danske topscorer med 24 mål efterfulgt af Anne Mette Hansen med 21 og Kristina Jørgensen og Trine Jensen med 19.
 

Sådan kan du ramme de bedste håndbold EM odds

Håndbold er et hurtigt spil med mange mål. Det kan dermed hurtigt ændre sig. Hvis du ser kampene live, så kan der være gode penge at hente, hvis du via en odds app spiller med live, imens kampen spilles.
 
Her kan du udnytte udvisninger, momentum og kampens udvikling til at sikre dig selv en god oddsgevinst.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Scor odds 2.00 på mål i Chelsea – Tottenham med Betfair
næste artikel
Unibet julekalender: 24 dage med vilde præmier og bonusser