bet365 nyheder

OL håndbold finale: Frankrig – Danmark: Optakt og odds med Bet365

Danmark kan blive det blot tredje land til at vinde OL-guld i herrehåndbold to gange i træk, men det kræver en sejr i OL-finalen over de tidligere dobbelte OL-mestre fra Frankrig, hvis Danmark skal forsvare OL-guldet.

I denne sidste og endelige optakt til en OL-håndboldkamp i denne omgang, ser vi på håndbold OL odds på Frankrig – Danmark hos Bet365, kommer med et spilforslag og muligheden for at få en betting bonus med på vejen.

OL finale: Frankrig – Danmark optakt

Netop Frankrig kunne være blevet det første land til at vinde OL-guld tre gange i træk – men det ødelagde Danmark i Rio i 2016, da det blev til det første danske herrehåndbold OL-guld.

Herrehåndboldfinalen ved OL 2020 i Tokyo er et gensyn med finalen for fem år siden. De to lande har efterfølgende mødt hinanden ved både EM og VM, samt en lang række venskabskampe, så der er ingen tvivl om, at det er to hold, der kender hinandens styrker og svagheder yderst godt.

Bookmakerne har Danmark som favoritter til at tage OL-guldet. De danske herrer går også ind til kampen med sejre i tre af de seneste fire kampe mod Frankrig.

Hvis de er nogen indikation, så bliver OL 2020-finalen et tæt opgør med spænding og drama til det sidste.

Frankrig – Danmark odds med Bet365

Vi ser her på odds fra en række af de mest populære spil på OL-finalen hos Bet365.

Frankrig – DanmarkBet365 odds
Frankrig vinder2.90
Uafgjort8.50
Danmark vinder1.67
Frankrig vinder guldet2.55
Danmark vinder guldet1.50
Frankrig vinder med 1-3 mål4.25
Danmark vinder med 1-3 mål3.50
Over 29,5 mål til Danmark1.72
Under 29,5 mål til Danmark2.00

Frankrig – Danmark spilforslag

Det kan lyde som en kliche, når vi skal forsøge at ramme et stærkt spilforslag på OL-finalen mellem Frankrig og Danmark i herrehåndbold, men det er en OL-finale mellem to stærke og meget lige hold, så alt kan i den grad ske, når kampen om OL-guldet udspiller sig.

Blot en enkelt af Danmark og Frankrigs sidste 10 kampe er endt uafgjort. Så i stedet for at vi ser på, at Danmark vinder guldet til odds 1.50 hos Bet365, så er vi her ude i, at Danmark vinder med en vindermargin på 1-3 til odds 3.50.

Få en odds bonus til OL-finalen

Bet365 er blandt de bookmakere i Danmark, der har de mest fordelagtige bonuskrav. Ser vi på de aktuelle Bet365 bonus regler, så kan du få 100 procent i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. i form af væddemålskreditter.

Du kan bruge væddemålskreditterne, når dit kvalificerede væddemål af samme værdi til minimum odds 1.20 er afgjort. Herfra udbetales nettogevinsten, der ikke er underlagt noget omsætningskrav.

Du kan dermed bruge spillet på, at Danmark vinder OL-guld til odds 1.50 i forbindelse med det kvalificerende væddemål.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Oddsene er opdateret fredag den 6. august kl. 14:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
FCK – Brøndby: Vælg din vinder til odds 10 eller 20
næste artikel
UEFA Super Cup freebet: Sådan scorer du 20 euro