nyheder

Håndbold VM 2019 – Optakt mod Chile

Vi gør klar til håndbold VM 2019 og ser med spænding på åbningskampen mellem Danmark og Chile. Hos betfair.dk har man valgt at give alle nye kunder forhøjede odds på denne kamp. Et tilbud som uden tvivl er seværdig fordi, hvis man blot ser på den danske modstander nok ikke vil være mange der tvivler på at Danmark taber mod Chile. Kampen spilles torsdag d. 10. januar kl. 20:15 i Herning. Du kan være med og få stor glæde af denne betting bonus til den danske åbningskamp til håndbold VM 2019!
 

Handball VM 2019 Danmark vs. Chile
© Betfair

 

Optakt med forhøjede odds

Åbningskampen for det danske herrelandshold er nok ikke den sværste start man kan få til denne slutrunde. I gruppe C er det at danskerne møder Østrig, Norge, Tunesien, Saudi Arabien og Chile. De to sidst nævnte er under dogs og derfor kan man være glad at man på torsdag åbner slutrunden med en optakt mod Chile. Selvom holdet omkring træneren Nikolaj Jakobsen tabte mod Ungarn i deres sidste kamp inden slutrunden er vi enige at man vil vinde stor mod Chile på torsdag. Betfair har valgt at give forhøjede odds til en dansk sejr og har dermed lanceret utrolig god odds bonus til alle deres nye kunder.
 

 

Odds 5.0 hvis Danmark vinder

Kom godt i gang med denne bonus fra Betfair. Som nævnt er chancen meget høj at Danmark vinder åbningskampen. Som ny kunde har du dermed mulighed for at score odds på 5.0 fremfor de ellers meget lave odds. Overvejer du Betfair som ny bookmaker er dette en utrolig god chance for at komme godt væk fra starten. Husk dog at tilbuddet kun gælder nye kunder og at du skal være bosat i Danmark. Start din betting oplevelse hos Betfair til denne års VM slutrunde 2019 fra Danmark og Tyskland.
 
Sådan deltager du:

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ60 og spil på at Danmark vinder mod Chile
  • Spil maks 50 DKK til de forhøjede odds (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Hvis Danmark vinder, udbetaler Betfair.dk din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto..

 

Ønsker du op til 1000 DKK?

Som nævnt gælder de forhøjede odds kun nye kunder og det øger dermed udfordringen hvad man skal vælge. Som ny kunde har du nemlig mulighed for at få dejlig betfair velkomstbonus. Denne bonus kan dog ikke aktiveres med tilbuddet om de forhøjede odds. Du har dermed valget mellem disse to. Hos betfair kan du dermed få af en rigtig god betfair bonus der giver dig mulighed for at komme godt væk fra starten. Når du opretter dig idag har du mulighed for at få en betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål. Husk dog at du ikke kan bruge tilbuddet om forhøjede odds og velkomstbonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Håndbold VM 2019 på hjemmebanen! Spil hos Unibet.dk!
næste artikel
Ekstra høj odds til Tottenham vs. Manchester United!