nyheder

Håndbold VM Odds og optakt: Frankrig – Danmark

Det står nu klart, at det er Frankrig, som de danske håndboldkvinder skal møde i semifinalen i VM fredag aften. Frankrig slog Sverige i et spændende opgør, hvor der ved pausefløjt ikke var et eneste mål til at skille de to nationer fra hinanden. 15 – 15 i pausen, men Frankrig kom bedre ud af anden halvleg og vandt kampen 31 – 26 og er altså nu klart til semifinalen hvor de danske kvinder venter.

Danmark slog som bekendt Brasilien i tirsdagens kamp, og cruiser altså videre i slutrunden i Spanien. Hvad er det for et hold som danskerne møder fredag, og hvad mener bookmakerne om danskernes chance? Læs med herunder.

frankrig danmark håndbold vm

Frankrig – Danmark odds

Hvis man skal tro på bookmakerne, så er Frankrig favoritter til at snuppe billetten til VM finalen, og hvis man har danskerbrillerne af i et øjeblik, så er det nok også det mest sandsynlige scenarie. Der er dog ikke en kæmpe margin mellem de to hold, så derfor kan vi sagtens forvente at kampen bliver tæt og uhyre spændende.

Blandt de danske bookmakere er der enstemmighed om, at Frankrig vinder fredag aften, og hos 888sport får du det højeste odds på franskmændende med odds 1.65. Tror du mere på danskernes chance, skal du spille hos Bwin, der giver odds 3.30 på de røde og hvide. Se hele oversigten herunder og find også link til de pågældende bookmaker bonus.

UdfaldBet365BwinBetfair888Sport
Bet365 væddemålskreditterBwin bonusBetfair bonus888Sport bonus
Frankrig vinder1.521.601.551.65
Danmark vinder2.403.002.82.85
Dobbeltchance 121.051.051.051.05
Dobbeltchance 2x 2.002.002.12.20

Danskerne havde håbet på svensk modstand

Landstræner Jesper Jensen har udtalt, at han tror på Danmarks vinderchance uanset om det blev franske eller svensk modstand. Men mon ikke, at de danske kvinder havde et lille håb om, at de skulle møde vores naboer, da Frankrig trods alt er en anelse svære modstand.

Frankrig har et ekstremt højt topniveau, og finder de det frem fredag, har danskerne meget svært ved at matche det. OL vinderne fra Frankrig har ligesom danskerne holdt rent bord.

I den anden semifinale spiller Spanien mod Norge, og det er altså et af de hold, som Danmark kan ende med at møde, hvis de slår Frankrig fredag aften.

Kom så Danmark!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Madrid-derby: LeoVegas booster oddset til 10
næste artikel
Sådan får du odds på 10 Liverpool mod Tottenham