nyheder

Håndbold VM: Danmark er outsidere – her er bookmakernes favorit

Selvom håndbold i sin tid blev opfundet i Danmark, så betyder det langt fra, at de danske landshold er selvskrevne til at vinde VM, uanset om det er herrerne eller damerne. Denne gang er det de danske damer, der skal i kamp, når der spilles VM fra den 30. november og frem til og med den 15. december 2019.
 
Det danske landshold er her det, som man pænt kan kalde for en outsider ved VM-slutrunden. Ser vi på bookmakernes odds på Danmark, så forventer de et dansk exit i allerede mellemrunden. Først vil vi se på, hvor store odds du kan få på en dansk VM-triumf.

 

Haandbold VM 2019
© Adobe Stock / Dziurek

 

Odds på at Danmark vinder VM

Bookmakerne ligger forholdsvist ens, når det gælder oddsene på det danske landsholds chancer for at blive de næste verdensmestre. Se herunder oddsene på Danmark som verdensmester hos udvalgte bookmakere:

 

Bookmaker Odds Bonus
17.0 888sport Bonus
17.0 Bet365 Bonus
21.0 Bwin Bonus
17.0 Nordicbet Bonus
18.0 Betfair Bonus
17.0 Mr Green Bonus
19.0 Bethard Bonus

 
Odds er fra den 27.11.2019 kl. 12.00. De kan derfor godt have ændret sig i tidsrummet mellem, at artiklen er skrevet og at du vil spille på disse odds. | 18+
 
Så vil du have det højeste odds til din betting bonus, så skal du spille på Danmark til at vinde VM hos Bwin.
 

Spil på Håndbold hos 888sport

 

Trio kommer til at slås om guldet

Når det kommer til bookmakernes favoritter, så adskiller en stærk trio sig fra resten. Der er dog lidt uenighed mellem bookmakerne om, hvem der er den største favorit.
 
Norge og Frankrig er de helt store favoritter her, men ikke langt efter finder man Rusland. Hos de forskellige bookmakere fordeler VM-oddsene sig således:

 

Bookmaker Favorit Odds
Frankrig 3.25
Norge 3.0
Norge 3.0
Norge 2.85
Norge 2.75
Frankrig 3.25
Norge 2.75

 
Odds er fra den 27.11.2019 kl. 12.00. De kan derfor godt have ændret sig i tidsrummet mellem, at artiklen er skrevet og at du vil spille på disse odds. | 18+
 
Som man ser, så ligner kampen guldet en kamp mellem Norge og Frankrig. Med Norge som favoritten hos hovedparten af bookmakerne.
 

Hvilken VM-bonus vil du have?

Slutrunderne er en oplagt tid til at jagte nogle gode gevinster. Især i håndbold vil du støde på en række kampe, hvor der er store favoritter, der møder markant dårligere hold. Her kan du dog forholdsvist nemt omsætte en velkomstbonus til odds 1.50 seks gange i løbet af kort tid, hvorefter du kan få gevinsterne fra den udbetalt.
 
Laveste gennemspilskrav på en velkomstbonus får du med din Unibet velkomstbonus, hvor omsætningskravet blot er seks gange til odds 1.40. Det er skræddersyet til spil på favoritterne i løbet af grundspillet – eventuelt med handicapspil.
 

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green booster oddset på oprykningsbraget til 10.00
næste artikel
Mr. Green: Få odds 15.00 på en New Firm-sejr til Brøndby