nyheder

Håndbold EM 2018 hos betfair!

I dag starten håndbold EM 2018 i Kroatien og vi ser med stor glæde mod Zagreb for at se hvad vores håndbold herrer er i stand til i år. I alt 16 nationer kæmper om EM guld og stiller spørgsmål hvem der følger Tyskland som forsvarende europamester. I blandt de 16 nationer er der 5 hold der nok har potentiale til at gå hele vejen og snuppe guldet. Uden tvivl tæller Danmark som også i de sidste tuneringer til favoritterne på titlen.
Hos betfair, har du i anledning af denne års herre håndbold EM to seværdige tilbud som er dediceret til enten nye eller eksisternede kunder.
 

Super Odds Betfair EM
© Betfair

 

Odds bonus til alle nye kunde

Som ny kunde kan du hos betfair nyde forhøjede odds til Danmarks første kamp mod Ungarn. Danmarks første modstander har fået ny trænier i starten af sæsonen og brænder for at vise sig frem på den store scene. Om det dog er nok for at slå de dansker herrer er tdog vivlsomt. Hos betfair kan du som ny kunde få en odds bonus på 6.0 hvis du spiller på en dansk sejr mod Ungarn.

 
Sådan gør du:

  • Opret bruger med koden ZSAJ42
  • Spil på at Danmark slår Ungarn (maks. 50 DKK vil kvalificere sig til kampagnen)
  • Vinder Danmark, modtager du din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bookmaker bonus på din bonuskonto

 
Bonus skal gennemspilles en gang, til min. odds 1.5 og er gyldig i 90 dage.
 

 

Gratis spil til eksisterende kunder

Er du allerede kunde hos betfair kan du selvfølgelig også gavne af et fantastik håndbold tilbud til Danmark første gruppespil. Som eksisterende kunde kan du, hvis du spiller på nævnte kamp få et gratis spil på hele 50 DKK. Placer et singlespil på et hvilket som helst marked på EM Håndbold-kampen mellem Danmark og Ungarn den 13.01.2018 på 100 DKK eller mere, og modtag dig et gratis spil på 50 DKK som du kan bruge på håndbold hos betfair.

 

Gratis Spil EM håndbold betfair
© Betfair

 
Sådan fungerer det:

  • Spil mindst 100 DKK på hvilket som helst marked på EM Håndbold-kampen Danmark-Ungarn d. 13.01.2018.
  • Få efterfølgende gratis spil på 50 DKK til betfairs Sportsbook.

 
Husk at dit kvalificerende væddemål skal placeres på en singlespil til minimum odds 1.5. Du modtager gratis spil maks 12 timer efter at kampen er bleven afsluttet.
 

1.000 DKK velkomstbonus hos betfair

Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.

forrige artikel
Betstars: Op til 100% bonus på tennis!
næste artikel
Freebet på EM i håndbold hos Nordicbet!