Forsvarende verdens- og europamestre? De danske verdensmestre har favoritværdigheden hos bookmakerne verden over, når de skal sætte tal på, hvem de tror, der løfter trofæet med guldmedaljerne hængende om halsen ved det kommende EM i herrehåndbold.
 

Håndbold EM bonustilbud

Vores topbookmakere til dine håndbold EM-spil

[sports_cube_bonus_overview bonus_ids=”646*887*1469*1087*976″]

De pågældende bookmakeres generelle vilkår og regler gælder. 18+ år. Spil ansvarligt.
 
Tip: Udover at disse bookmakere har et omfattende spiludvalg på EM-slutrunden i håndbold, tilbyder de også en betting bonus til alle nye spillere. Du kan vælge den ønskede bookmaker ud fra vores liste og modtage informationer om de respektive bonusser for nye spillere. Hvis du vil have en detaljeret oversigt over de aktuelle velkomsttilbud fra de danske bookmakere, så kan du finde det i vores bonus sammenligning, hvor du finder bonustilbud fra 13 forskellige bookmakere.
 

Vigtig viden om håndbold EM

EM i herrehåndbold spilles hvert andet år i januar. I 2020 skydes europamesterskaberne af den 9. januar 2020, mens de nye europamestre findes den 26. januar, hvor EM-finalen spilles i Stokholm.
 
Europamesterskaberne spilles i år i hele tre lande og seks byer, idet Sverige, Norge og Østrig deler værtsskabet.
 

 

Favoritterne falder fra – Spanien og Norge favoritter efter gruppespillet

Favoritterne faldt i den grad fra i gruppespillet, hvor nummer et og to på bookmakernes favoritliste før EM-slutrunden, Danmark og Frankrig, faldt fra efter blot et par kampe.
 
Favoritfeltet efter gruppespillet føres nu an af Spanien og Norge med spanierne som de største favoritter.

 

Handbold
© Adobe Stock / dariovuksanovic

 

Danmarks kampe:

  • Kamp 1: Danmark – Island (11. januar, kl. 18:15)
  • Kamp 2: Danmark – Ungarn (13. januar, kl. 20:30)
  • Kamp 3: Rusland – Danmark (15. januar, kl. 20:30)
  • Mellemrunden – kamp 1: (17. januar)
  • Mellemrunden – kamp 2: (19. januar)
  • Mellemrunden – kamp 3: (21. januar)
  • Mellemrunden – kamp 4: (22. januar)
  • Semifinaler: (24. januar)
  • Bronzekamp: (25. januar)
  • Finale: (26. januar)

 

 

Masser af håndbold EM 2020 bonustilbud

Håndbold EM 2020 nyder stor interesse hos både spillere og bookmakere, som tilbyder dig en lang række forskellige spillemuligheder på slutrunden – herunder også betting bonusser. I anledning af håndbold EM 2020 vil du derfor kunne finde specielle odds bonusser i form af indbetalingsbonusser, freebets uden indbetaling, odds boost og andre forskellige betting bonusser. Bookmakere som 888Sport og Unibet, blot for at nævne nogle enkelte, kommer som regel med vilde oddskampagner i forbindelser med store slutrunder, som har en bred interesse blandt de danske sportsfans.
 
Derudover kan du altid score store velkomstbonusser i forbindelse med disse slutrunder. Dem kan du blandt andet finde til ComeOn, 888Sport og mange flere, hvilket kan give dig en meget større bankroll at begynde med op til håndbold EM 2020. Vi er sikre på, at der vil komme mange håndboldbonusser op til slutrunden og i løbet af den – og vi holder dig selvfølgelig opdateret her på siden.
 

Spil på vinderen af EM 2020

Bookmaker Hold Odds Bonus
Spanien 3.25 Unibet Bonus
Norge 3.50 888sport Bonus
Kroatien 6.00 Bwin Bonus
Slovenien 7.0 ComeOn Bonus
Tyskland 10.0 bet365 Bonus
Sverige 12.0 Mr Green Bonus

Odds opdateret den 17. jan. kl. 9:30.
 
Bemærk: Bemærk venligst at oddsene varierer og kan ændre sig over tiden. Tjek derfor altid de aktuelle odds hos den respektive bookmaker.
Regler og vilkår hos de respektive bookmakere gælder. 18+ år. Ansvarligt spil.
 

Stort udvalg af håndbold EM spillemuligheder

Den daglige spænding og det drama, som medaljejagten ofte er, kan gøres endnu mere spændende, hvis du krydrer spændingen fra kampene med odds på dem. Her finder du selvfølgelig de klassiske 1X2-spil, men disse er desuden krydret med en masse forskellige spillemuligheder, så du kan styrke værdien i dine spil med alt fra handicapspil til spil på landenes præstationer i bestemte tidsrum af kampen.
 
Spiltyper som vinderen af en halvleg, scorecast/wincast eller over/under er blevet meget mere populære end de klassiske 1X2-spil, idet de typisk giver spilleren en meget større værdi og højere odds. Skal spændingen være i top i to gange 30 minutter, så kan du via mobilen eller din computer spille live på kampene og sætte dine spil løbende i takt med, hvordan kampene udvikler sig. Du kan dermed løbende sætte dine spil på en vinder, når du spiller med handicap, eller fordelingen af mål til de to hold eller det samlede antal mål i kampen.
 

Langtidsspil på håndbold EM

Udover de enkelte kampe og de mange spil derpå finder du også langtidsspil. Dem finder du selvfølgelig også på EM i herrehåndbold. Naturligvis er spillene på hvem der bliver de nye europamestre de mest populære af de langsigtede spil, men du kan også finde langtidsspil, hvor du spiller på de enkelte landes placeringer – både i de indledende grupper men også slutplaceringerne.
 
Der er selvfølgelig også muligheden for langsigtede spil på de enkelte landsholdsspilleres præstationer. Her er især spil på slutrundens topscorer et populært bet. Vi ønsker dig et rigtigt spændende håndbold EM 2020 og held og lykke med dine spil. Forhåbentlig ender de med at give dig en masse gevinster!