nyheder

Godt nytår med bwin.dk! Vind op til 750.000 DKK i kontanter!

Hos bwin har du i denne uge ingen chancen for at vinde op til 750.000 DKK hos bwin Predictor! Bwin har op til 750.000 DKK på højkant i kontanter hvis du blot gætter rigtig på tre udvalgte kampe fra Premier League, Serie A og La Liga. Bookmakeren bwin er velkendt i blandt dem af jer som er vilde med fodbold og odds. Bookmakeren er kendt for at være sponsor i nogle af de største fodbold klubber i verden og derudover kan man tilade sig at kalde bwin for en first mover hvis det gælder betting branchen. Her på siden er vi meget glæde for bwin og anerkender bookmakeren som en meget troværdig og seriøst af slagsen. Ikke mindst pga. mange gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, deres kæmpe sportsmarked og deres tårnhøje odds. Hvis du vil læse yderligere eller sammenligne bonusser fra de andre bookmaker se nærmere på vores side.

Hvis du opretter hos bwin i dag har du mulighed for starte med en dejlig præmie med deres fantastiske Predictor tilbud.

Bwin Predictor Happy New Year
© Bwin

Godt nytår med en præmie på 750.000 DKK

I denne omgang skal du gætte på følgende kampe fra Premier League, Serie A og La Liga:

  • Manchester City vs. Burnley
  • AS Roma vs. Atalanta
  • Celta vs. Real Madrid

Denne weekend giver bwin chancen for at score helt op til 750.000 DKK ekstra i kontanter hvis du gætter rigtigt. Vi har tidligere allerede introduceret til bwin Predictor hvor du har mulighed for at vinde 750.000 DKK hver eneste uge.

I denne uge har du mulighed for at score 750.000 DKK hvis du blot gætter rigtigt i hvilket minut der bliver scoret for første gang i de to nævnte top fodbold kampe. Hvis du gætter korrekt er du med i puljen og har mulighed for at score den helt store gevinst på fantastiske 750.000 DKK. Der er ingen krav om deltagelsen der skal opfyldes. I første trin skal du blot have oprettet bruger hos bwin. Hvis du Ikke allerede har oprettet bruger kan vi anbefale at tilmelde dig via vores hjemmeside. Du kan dermed gavne af en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Er du ikke sikkert hvilken bookmaker der passer bedst til dig se nærmere på odds bonus sammenligning her på siden.

Efterfølgende deltagelse er meget nemt. Det eneste du skal gøre er at afgive dit bud på kampagnesiden med dit gæt på det korrekte minut det første mål.

Ønsker du flere gæt?

Ønsker du at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, som svarer som en tilmelding til kampagnen. Dernæst vil du kunne tjene flere gæt for hver 75 DKK der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70. Spiller du for 750 DKK vil du optjene 10 gæt. Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk blive opført og kan findes under kampagnesiden. Du kan maks. optjene 100 ekstra gæt per dag.

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Forhøjet odds hos Betfair! Spil på Liverpool vs. Leicester
næste artikel
Freebets og bonusser: LeoVegas Football Club!