nyheder

Hvilket år vandt Danmark EM?

Klubsæsonen er ovre, og landsholdet er klar til at tage over. Tipico afholder i den forbindelse en lille betting konkurrence, hvor alle kan deltage i præmien om en VIP tur til Danmark – Serbien eller en rejse til U21 landsholdets EM kamp i Prag imod Tyskland. Du skal blot svare på, hvilket år Danmark vandt EM?
 

Tipico DBU Odds Konkurrence
© Tipico

 
Tipico har indgået et samarbejde med DBU og det fejrer de ved at udlodde en række attraktive fodboldpræmier til alle landsholdsfans i Danmark. Hvis du ved, hvilket år Danmark vandt EM i fodbold, så kan du deltage i konkurrencen om en tur til Danmarks U21 kamp imod Tyskland, som spilles i Prag, Tjekkiet. Andenpladsen i Tipicos Landsholds konkurrence er en VIP tur i Parken sammen med Peter Schmeichel for at se kampen mellem Danmark og Tjekkiet.
 

Sådan deltager du i Tipicos landsholdskonkurrence

  • Tilmeld dig konkurrencen online
  • Svar på spørgsmålet: Hvilket år vandt Danmark EM?
  • Deadline for konkurrencen: Onsdag den 10. Juni

Tipico præmier

  1. Rejse for to personer til Prag inkl. fly t/r, transport i Prag, to overnatninger på hotel samt billetter til Danmark-Tyskland lørdag den 20. juni 2015. (Værdi: 10.000 kr.)
  2. VIP arrangement sammen med Peter Schmeichel for to personer til kampen Danmark-Serbien i Telia PARKEN lørdag den 13. juni 2015. (Værdi: 5000 kr.)
  3. Landsholdstrøje med autografer fra landsholdet. (Værdi: 550 kr.)
  4. 500 kr. bonus til Tipico spillekonto
  5. 250 kr. bonus til Tipico spillekonto
  6. 6.-10. 100 kr. bonus til Tipico spillekonto

Tipico 1000 kr. Velkomstbonus

Hvis du endnu ikke er kunde hos Tipico, så kan du gøre brug af en attraktiv velkomstbonus på 1000 kr. Alle nye kunder, som er over 18 og bosat i Danmark, kan få en 100 % odds bonus ved første indbetaling hos Tipico. Læs mere om Tipico velkomstbonus og sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
100 kr. Freebet til Danmark – Serbien
næste artikel
Sidste chance: 5000 kr. Unibet bonus udløber i dag!