nyheder

Betfair forhøjer oddset: 2.00 på over 0,5 mål i Inter – Real Madrid

Betfair er på banen med endnu et forhøjet odds i forbindelse med Champions League-kampen mellem Inter og Real Madrid.
 
De forhøjede odds fra Betfair er efterhånden ved at være en af de fast bookmaker kampagner, hvor du kan score odds 2.00 på over 0,5 mål – denne gang i kampen mellem Inter og Real Madrid.
 

Champions League odds
© Betfair

 

Sådan får du odds boostet fra Betfair

Ville du spille på over 0,5 mål i en kamp? Sandsynligvis meget sjældent – for oddset er som regel meget lavt. Betfair har i en alternativ velkomstbonus til nye spillere i form af et odds boost, hvor du kan få odds 2.00 på over 0,5 mål i Inter – Real Madrid.
 
Du kan få det forhøjede odds og det gratis spil, som gevinsten udbetales som, på følgende måde:
 

  1. Klik dig ind på Betfair
  2. Opret en spillekonto og brug bonuskoden ZFBJ9Y
  3. Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål til det forhøjede odds
  4. Få din indsats udbetalt kontant og din gevinst udbetalt som et gratis spil, hvis der bliver scoret
  5. Spil dit gratis spil indenfor 90 dage til minimum odds 1.50

 

 

Inter – Real Madrid odds

Hvad siger statistikken og formkurven i forhold til mål, scoringer og en eventuel vinder af kampen? Og hvor er det oplagt, at jeg sætter min odds bonus?
 
Inter og Real Madrid har mødt hinanden 12 gange – primært i Champions League og Europa League. De to klubber har endnu deres første målløse opgør til gode.
 
Af de 12 kampe er de syv endt med en sejr til Real Madrid og fem med en sejr til Inter. Det skal lige siges, at en af Inters sejre kom i International Champions Cup, hvor sejren kom efter straffesparkskonkurrence.
 
Statistisk set et overtag til Real Madrid, men Inter er faktisk bookmakernes favorit til kampen på San Siro i Milano.
 
Italienerne er også presset til at hente en sejr, hvis de skal holde liv i muligheden for at gå videre fra gruppespillet. Lidt presset er Real Madrid også – for de ligger ganske utraditionelt på en tredjeplads med blot fire point efter tre kampe.
 

Gratis spil eller Betfair velkomstbonus

Du kan også vælge mellem den traditionelle Betfair velkomstbonus, hvis du er mere til den form for velkomstbonus. Her giver Betfair alle nye spillere 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr., når der indbetales minimum 100 kr. og bonuskoden ZSKW02 bruges.
 
Denne Betfair bonus har et omsætningskrav på otte gange indskud og bonus til minimum odds 1.95, som du har 90 dage til at indfri.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mike Tyson comeback odds: Få de bedste odds på Tyson – Jones jr.
næste artikel
Få 25% Live Profit Boost på Napoli - AS Roma med Unibet