nyheder

Optakt og de bedste NordicBet odds til Ishockey VM DK Vs Rusland

Danske Ishockeyfans ærgrede og græmmede sig for groft, da Danmark i overtiden tabte med 2-3 til Schweiz. Man behøver ikke engang have de rød/hvide briller på for at mene, at schweizernes sejr var hamrende ufortjent. Danmark tog fra start teten i kampen, og førte efter første periode med 2-0 på mål af Frederik Storm og Nikolaj Ehlers.
 
Efter en kedelig 2. periode, som endte 0-0, kunne Weber reducere i midten af 3. periode, og med blot to minutter igen, sørgede Niederreiter med sin 2-2-scoring for forlænget spilletid til Schweiz. Blot 52 sekunder før sidste fløjt i første halvleg af forlængelsen, var ballet slut for Danmark. Blum hamrede pucken i netmaskerne til en ufortjent sejr på 3-2 til Schweiz. Torsdag venter Rusland, og der er ingen grund til st tro, den kamp bliver lettere end schweizerkampen.
 

Rusland vs Danmark

Russerne er, efter deres miserable indsats i premierekampen mod Tjekkiet, hvor man tabte 0-3, begyndt at finde vej til netmaskerne. Men helt overbevisende er det ikke. Med hiv og sving vandt Rusland 6-4 over underdoggen, Kazakhstan, som endda var foran 2-1. Til gengæld var der ingen slinger i valsen mandag eftermiddag, hvor Rusland, anført af Panarin, sikkert kunne besejre Letland med 4-0. Dog skulle der gå lidt tid, før russerne kom i gang. 1. periode endte målløs, men efter bare 29 sekunder i 2. periode, kunne Panarin bringe Rusland foran med 1-0. Så var den russiske maskine smurt, og resten af kampen var spil til ét mål, så russerne sikkert kunne vinde 4-0.
 
Det danskerne skal sætte deres lid til i denne kamp, er, at Nikolaj Ehlers og Jesper B. Jensen han få gang i den danske målmaskine igen. Det ser ud til, at Ehlers er ret godt med, og han er ved at være varm. Så vi skal helt afgjort nok se flere mål fra hans stav. Det kunne være fantastisk med et hurtigt mål fra ham mod russerne, hvilket også helt klart ville være med til at trække resten af holdet op. Specielt de unge og mindre rutinerede spillere på holdet, kan være blevet skræmt af Schweiz´choksejr tirsdag, så det er vigtigt at få dem hevet med op igen, og ud af desillusionen.
 
På Bonus-Betting smider vi igen de rød/hvide briller, og tipper på en sikker sejr til Rusland. Ganske vidst håber vi naturligvis på de danske drenge, men vil man slå bookmakerne, må man spille med fornuften frem for følelserne. Derfor smider vi idag mønterne på, at Rusland hurtigt kommer i gang, og at kampens første mål bliver scoret inden 09:59 min. – altså i første halvdel af 1. periode. Fordelen ved dette bet er, at danskerne selvfølgelig også gerne må score det første mål, og det vil jo bare være ren bonus. Her giver NordicBet odds 1,70, og det synes vi her på redaktionen, er mere end godkendt. Check alle NordicBets andre gode odds på alt fra sportens og underholdningens verden på deres hjemmeside og læs om NordicBet odds velkomstbonus!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair odds boost - få odds 7,00 på Aab Vs FCK
næste artikel
TIPICO KONKURRENCE: Vind vanvittige EM præmier