nyheder

Bwin booster oddset på Danmarks første VM-kvalifikationskamp

Skal Danmark til Qatar og spille med om verdensmesterskabet i fodbold i 2022? Det er der delte meninger om, men før de overhovedet kan komme i spil, skal Danmark først og fremmest kvalificere sig til VM 2022.
 
I forbindelse med Danmarks første kvalifikationskamp mod Israel spiller Bwin ud med et interessant odds boost på Danmark.
 
Her er oddset boostet på, at Danmark vinder begge halvlege fra odds 4.60 til odds 5.50.
 

Israel - Danmark odds
© Bwin

 

Sådan booster du dit odds på Danmark

Hvis du vil have et ekstra højt odds på Danmark i den første VM-kvalifikationskamp, når du sætter dit spil fra din odds app, så skal du følge disse trin for at få boostet fra Bwin:
 

  1. Login på din Bwin-konto
  2. Find det forbedrede odds
  3. Vælg det forbedrede odds og placer dit spil
  4. Se kampen og se om du vinder

 
Bwin giver odds 4.60 på at Danmark vinder begge halvlege. Med dette odds tilbud er oddset oppe på 5.50.
 
Du finder det forhøjede odds på Israel – Danmark under de forhøjede odds. Der er genveje dertil via forsiden på Bwin. Ellers kan du også finde dem under kampagnesektionen, hvor der også er en genvej til de forbedrede odds.
 
Bwin er også aktuel med endnu et odds boost på Danmark i forbindelse med indledningen på VM-kvalifikationen. Her har Bwin forhøjet oddset på, at Danmark og Schweiz vinder deres kampe. Oddset er her boostet fra 2.53 til 2.90.
 
Bwin er dagligt ude med forbedrede odds – især på fodbold.
 

Sådan får du 500 kr. i bonus

Hvis du allerede har en Bwin-spillekonto med en bankroll, så er der her tale om en odds bonus uden indbetaling. Har du ikke det, så kan du lige nu få op til 500 kr. i form af et gratis væddemål med en velkomstbonus.
 
Bwin bonus regler: Hvis du vinder på dit gratis væddemål, så udbetaler Bwin gevinsten – ikke indsatsen. Til gengæld har denne bonus ikke noget omsætningskrav – freebettet skal bare være spillet indenfor syv dage.
 
Det betyder, at du skal være enten verdens mest uheldige better eller utrolig dårlig til at vælge, hvis skal have chancen for at lave denne velkomstbonus om til en gevinst.
 

Israel – Danmark oddshistorik

Landskampene mod Israel er langt fra hverdagskost for de danske drenge. Faktisk er det blot niende gang, at Danmark møder Israel.
 
Danmark har dog været ret så suveræne i de sidste fire kampe mod Israel, hvor de fire kampe er endt med fire danske sejre og en målscorer på i alt 13-1 i dansk favør.
 
Eneste danske nederlag til Israel ligger tilbage i venskabskampen i 1978, hvor Danmark tabte 2-0.
 
I de seneste to kampe er samtlige af Danmarks fem mål scoret i første halvleg.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vildt boost: Mr. Green booster oddset på 3 Superliga-kampe
næste artikel
100 kr. freebet på VM-Kvalifikation i Fodbold - Sådan gør du!