Italien - Spanien optakt spilforslag

EM 2020: Odds og optakt til Italien – Spanien med Bet365

Storfavoritterne er i den grad faldet fra i løbet af ottendedels- og kvartfinalerne ved EM 2020. Italien var ikke engang nævnt blandt favoritterne, da bookmakerne lavede EM odds på favoritterne forud for slutrunden. Her var Spanien dog med i favoritfeltet. Men man behøver ikke være blandt favoritterne forud for en turnering for at være blandt de lande, der nu kæmper om en plads i finalen.

Italien og Spanien beskrives af mange som ”favoritternes semifinale”, hvor de to tidligere magtfaktorer nu er godt på vej tilbage til at blive det. Italien har nærmest strøget igennem turneringen, hvor der dog var lidt problemer mod Østrig, mens italienerne viste, at de fint kunne hamle op med de store favoritter, da de sendte Belgien ud i kvartfinalen.

Spanien, ja, de er gået fra at være heldige at komme videre fra gruppespillet til nu at være blandt de gode bud på en nation, som du skal sætte din odds bonus på, når der spilles på en kommende europamester.

Vi dykker her ned i oddsene på kampen hos Bet365 og kommer efterfølgende med et spilforslag på EM-semifinalen mellem Italien og Spanien.

Bet365 odds på Italien – Spanien

Hvis du har en odds bonus hos Bet365 til din rådighed, så er der her en lang række odds, som kan være relevante for dig til EM-semifinalen.

Vi samler her en lang række af både de mest populære spillemuligheder på kampen hos Bet365 og en række sjove spil, så du nemt kan danne dig et overblik over spillemulighederne.

Bet365 har Italien som små favoritter, men oddsene er så høje på kampen i ordinær spilletid, at man får en fornemmelse af, at Bet365 regner med, at kampen ikke bliver afgjort indenfor 90 minutter.

Udfald i kampenOdds
Italien vinder2.50
Uafgjort3.10
Spanien vinder3.00
Italien går videre1.70
Spanien går videre2.05
Italien -1,56.60
Spanien -1,56.80
Italien +1,51.11
Spanien +1,51.11
Begge hold scorer – Ja1.83
Begge hold scorer – Nej1.83
Over 2,5 mål2.20
Under 2,5 mål1.66
Immobile scorer2.75
Morata scorer3.00
Straffespark i kampen3.00

Få Danmarks største velkomstbonus

Nye spillere hos Bet365 har muligheden for at få Danmarks største velkomstbonus. Du får nemlig 100% op til 1.000 kr. med en Bet365 bonus, hvilket er det maksimale, som du kan få under den nuværende danske lovgivning.

Bet365 matcher her din første indbetaling op til 1.000 kr., når du indbetaler minimum 50 kr. og efterfølgende sætter dit første væddemål på minimum odds 1.20. Bonussen får du i form af væddemålskreditter.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Vores oddsforslag til Italien – Spanien

Italien var langt nede på favoritlisten, da EM-slutrunden begyndte, men italienerne har i den grad spillet sig ind i kampen om pokalen. På den anden side har Spanien haltet afsted, selvom vejen har været notet nemmere.

Begge spaniernes knockoutkampe gav fodbold ud over de 90 minutter, så det vidner om, at Spanien har haft svært ved at afgøre tingene, når det var krævet. Med al ære og respekt så har hverken Sverige, Polen, Slovakiet, Kroatien eller Schweiz haft samme niveau, som Italien under EM.

Schweiz pressede Spanien ud i en straffesparksafgørelse, hvor heldet tilsmilede Spanien. Italien, ja, de lavede nærmest legestue med Schweiz i gruppespillet, hvor de vandt 3-0.

Nu er det fodbold og vind eller forsvind-kampe, så der er en lille gardering i dette spilforslag. Vores spilforslag er derfor, at du på din Bet365 app spiller Italien til at gå videre til odds 1.70.

Oddsene er opdateret mandag den 5. juli kl. 13:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Sådan spiller du risikofrit på Tjekkiet – Danmark
næste artikel
EM 2020: England - Danmark odds sammenligning