nyheder

Knock out bokse bonus fra Unibet

Unibet er sponsor for bokseren Rudy Markussen som gør comeback lørdag d. 12 september til Nordic Fight Night, hvor han møder Ramazi Gogichashvii fra Georgien. Til boksebraget giver Unibet en række odds bonusser, som kommer alle bokse og betting fans til gode. Se Unibets tre bonusser til boksning herunder.
 

Unibet bokse bonus
© Unibet

 

Knock out bonus på Rudy sejr

Unibet tror fuldt og fast på at Rudy Markussen kommer hurtigt ud af startblokken og afgøre kampen i første runde med et knock out. Unibet refunderer alle indsatser op til 100 kr. på Rudy Markussen, hvis han ikke vinder på knock out i 1. runde. Spil for 100 kr. på knock out i første runde, og hvis ikke det er tilfældet, så får du din indsats retur som bonuspenge.
 
Husk at tilmelde dig Unibets kampagne online – ellers er ingen af Unibets odds bonusser til boksekampen gældende. Hvis du endnu ikke er kunde kan du også gøre brug af en 1500 kr. Unibet velkomstbonus ved sign-up.
 

Boostet odds på knock out

Der er fuld valuta, hvis Rudy Markussen tager sejren på knock out! Unibet booster nemlig oddset, så du i stedet for 1.06 får odds 3.00 ved en knock out sejr til Rudy Markussen.
 
Differencen mellem det normale odds og det boostede odds udbetales som en odds bonus. Bonussen kommer til udbetaling mandag den 14. September og skal herefter omsættes 5 gange til minimum odds 1.40 før den kan hæves fra din betting konto.
 

Gratis billetter til boksebraget

Som en sidste gave til bokse fans udlover Unibet 2 billetter til kampen. For at deltage i lodtrækningen om 2 billetter til Rudy Markussen – Ramazi Gogichashvii skal du have en Unibet konto, og svare på følgende spørgsmål:
 
Hvad skal der stå på den stiplede linje? Rudy ………………. Markussen
Sommerfuglen
Hardhitter
 
Send det rigtige svar sammen med dit Unibet brugernavn og mobilnummer til E-mail: kampagne@unibet.com

Om forfatteren

forrige artikel
Odds hos Betsafe & vind en tur til NFL i London
næste artikel
Danske Spil NFL Konkurrence