nyheder

Mr. Green: Er du klar til FC København mod Bordeaux?

FC Københavns europæiske skæbne bliver afgjort torsdag aften, når Bordeaux med danske angriber Andreas Cornelius gæster Telia Parken. Kan det danske storhold vinde over franskmændene og booke billet til næste runde? Udgangsitation er faktisk så simpelt at løverne skal vinde kampen eller er det umuligt at komme i næste runde. Dagens betting bonus fra Mr Green giver dig indsatsen tilbage hvis FCK ikke vinder på torsdag. Før sidste spillerunde halter Ståle Solbakkens mandskab to point efter Slavia Prag på andenpladsen, så hvis FCK skal videre fra gruppespillet, skal Bordeaux besejres samtidig med, at gruppevinderen Zenit vinder i Tjekkiet. Tror du på FC København?
 

Mr Green bonus FCK Bordeaux
© MrGreen

 

Spil på sejr til FCK mod Bordeaux

Hos den rimelig nye bookmaker Mr Green kan du i denne uge gavne af dejlig bonus hvis du FC København ikke vinder mod Bordeaux. Denne Mr Green bonus giver dig indsatsen retur hvis du spiller for præcis 300 DKK på en sejr til danske FC København mod Bordeaux i Europa League på torsdag d. 13. december. FC København plejer at angribe de europæiske kampe meget afventende, og det kan også sagtens blive tilfældet torsdag aften, men omvendt kan Ståle Solbakkens mandskab lige så godt starte med at angribe fra første minut – de har ikke meget at miste. Alt i alt glæder vi os til denne kamp og du har gå grund til at gøre på samme måde.
 

 

Risikofrit spil for 300 DKK

Selvom Mr Green er ny på banen i Danmark har vi allerede fået set til en del gode tilbud. Nævnte tilbud i dag rammer præcis plet og giver dig freebet hvis FCK ikke vinder i Europa League på torsdag mod Bordeaux. For at være med skal du blot gøre på følgende måde:

  • Opret dig hos Mr Green!
  • Spil på en sejr til FCk mod Bordeaux
  • Få din indsats retur hvis FCK ikke vinder

Der må ganske enkelt komme en vinder af torsdagens kamp. Et uafgjort ville nemlig sende FCK og Bordeaux ud af Europa League. FC København vandt i Frankrig og er traditionelt svære at slå på hjemmebane, men man skal stadig huske, at Bordeaux er en klub med et budget på en helt anden hylde end FCK, så en dansk sejr i sådan et opgør vil man aldrig kunne tage for givet. Vi tror på FCK og glæder os til odds bonus fra Mr Green og en utrolig god kamp.
 

Se på Mr Green velkomstbonus!

Opret dig hos Mr Green og få glæde af en utrolig enkelt velkomstbonus. Få en god velkomstbonus som giver dig gratis spil på op til 500 DKK. Du skal du blot indbetale og spille dit første væddemål for dit minimum indskud på 150 DKK til min. 1.80. Efterfølgende matcher Mr Green matcher første indbetaling med 100% i form af et freebet, op til 500 kr. Man kan godt indbetale mere, freebet vil dog maks være 500 DKK. Hvad venter du på? Kom godt i gang med Mr Green!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair.dk: Næste topkamp - United vs. Arsenal med bonus!
næste artikel
Betfair.dk: Kan City vinde mod tysk underdogs?