nyheder

Kombi-bet bonus til WTA Finalen

Tennis sæsonen lakker imod ende og der venter i denne uge en stor finale i WTA turneringen i Singapore, hvor de 8 bedst rangerede kvindelige spillere dyster om 7 mio. $. Caroline Wozniacki klarede sig desværre ikke i top 8, men hvis du ønsker at sætte et bet på top tennis, så har Bet365 en oplagt odds bonus til lejligheden.
 

Bet365 Tennis Bonus

© Bet365
 

Procent bonus på vindende odds

Bet365 har en tennis bonus kampagne, hvor du kan få op til 50 % i oven i dine betting gevinster på tennis. Du skal blot spille på to eller flere kampe – før kampstart og på tennis – og så får du en procentvis bonus alt afhængig af, hvor mange kampe du rammer rigtigt på din odds-kupon.
 
Bet365 tennis bonus gælder ved spil på følgende turneringer: ATP, WTA, Grand Slam og Challenger Tour.
 
Spiltype                             Bonus

Doubler                                  5%

Trebler                                   7.5%

4-linger                                  10%

5-linger                                  15%

6-linger                                  20%

7-linger                                  25%

8-linger                                  30%

9-linger                                  35%

10-linger                                40%

11-linger                                45%

12-linger og opefter             50%
 
Hvis du endnu ikke er kunde hos Bet365 og gerne vil spille på tennis på oddset med en kombi-bet bonus, så kan du i øjeblikket få op til 1000 kr. i velkomstbonus. Hvis du er over 18 år gammel og har bopæl i Danmark, så kan du åbne en Bet365 konto og få 1000 kr. i sign-up bonus.
 

Favoritter til WTA finalen i Singapore

Desværre klarede Caroline Wozniacki ikke cuttet, og må altså holde tidlig vinterferie. Desuden har tennis-sæsonens alt dominerende skikkelse Serena Williams frivilligt meldt afbud, og den tredobbelte WTA Singapore vinders afbud baner vejen for en række interessante tennis-talenter.
 
I øjeblikket føres feltet af rumænske Simona Halep, dernæst den spanske overraskelse Garbine Muguruza og endelig den russiske tennis-darling Maria Sharapova. Disse spillere er seedet 1 til 3 i WTA turneringen, som løber frem til søndag den 1. November.
 
Husk at Bet365 også tilbyder massere af live betting på WTA turneringen, og langt de fleste kampe er programsat til omkring kl. 9.00 om morgnen dansk tid og de seneste kampe starter omkring kl. 15.00.

forrige artikel
250 kr. live betting bonus til Man U. – Man C.
næste artikel
Betfair Kombi-bet forsikring til Capital One Cup