nyheder

Cykel VM er atter over os – freebet odds fra Ladbrokes

Efterårets store cykelevent står for døren. Allerede onsdag eftermiddag triller de solide enkeltstartsryttere ud på den 47 km. enkelstartsrute omkring Ponferrada i det nordlige Spanien. Søndag gælder det så mændenes linjeløb på 255 km. Du kan benytte dig af gratis velkomst væddemål på op til 1000 kr. fra Ladbrokes og få det bedste ud af begge løb. Det kræver blot at du er ny hos Ladbrokes, og at tør satse på gode odds til VM i cykling.

Tromler Panzerwagen de andre?

Den tyske panservogn Tony Martin skal onsdag leve op til favoritværdigheden til VM i enkeltstart, hvor tyskeren, der er opkaldt efter et yderst robust militærkøretøj, skal forcere 47 km. spansk asfalt i kampen imod uret. Ladbrokes giver i skrivende stund odds 1.36 på en panservognssejr, men outsidere presser sig på. Den unge hollandske himmelstormer Tom Dumoulin går til flotte odds 11.00 og italienske Adriano Malori, som vandt enkeltstarten i Vueltaen, har odds 26.00 – og det er to gode bud på en outsider sejr. Hvis du er ny kunde hos Ladbrokes kan du f.eks. lave et lidt satset gratis væddemål på en af disse to, og hvis ikke det går hjem, så får du refunderet din indsats op til 1000 kr. Det går ikke at spille på Tony Martin, hans odds er for lavt – det skal være over 1.50 for at Ladbrokes giver et gratis væddemål – se nærmere herunder.

Ladbrokes giver et freebet til nye kunder
©da.wikipedia.org – Cancellara VM 2008

Et gratis bonus bet på verdensmesteren i cykling

Såfremt overraskelsen udeblev og dit lidt usikre bet på en outsider til enkeltstarten ikke går hjem, så fortvivl ej, fordi Ladbrokes freebet giver nemlig et ekstra skud i VM-sprøjten. Nu kan du kigge efter vinderen af linjeløbet, og det er en åben affære. Dit bet skal igen være på over 1.50, men det er heller ikke noget problem eftersom favoritten ifl. Ladbrokes er Simon Gerrans med odds 5.50. Derudover er der interessante outsidere som Fabian Cancellara, der giver odds 10.00, Bjarne Riis’ nye mand Peter Sagan, der giver odds 11.00, og den polske raket Kwiatkowski til odds 17.00. Linjeløbet foregår på en forholdsvis flad rundstrækning på 18 km., som skal forceres 14 gange, og favoriserer de stærke klassikerryttere.

Hvis du er i tvivl om hvor meget du kan hive hjem med Ladbrokes freebet, så tjek vores bonus betting kalkulator, som beregner din mulige gevinst ud fra dit indskud.

Sådan gør du brug af Ladbrokes velkomstbonus

  • Åben en konto hos Ladbrokes og lave et indskud på minimum 50 kr.
  • Placer et væddemål på et spil med minimum odds 1.50
  • Hvis ikke dit bet går hjem, så modtager du din indsats på op til 1000 kr.
  • Spil nu det beløb du har fået refunderet fra dit første bet. Hvis dit andet, gratis bet går hjem, så modtager du gevinsten, dog fratrukket indsatsen.

Du kan også browse igennem vores liste af aktuelle bonusser fra danske bookmaker.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet odds bonus på Agger-scoring i FCK-Brøndby
næste artikel
Ryder Cup 2014 - Odds bonus på Golf betting