INFO: Ladbrokes er lukket i Danmark

Den 7. Juli 2015 lukkede Ladbrokes for nye kunder fra Danmark. En af verdens største bookmakere formåede ikke at etablere sig på det danske marked, og de har derfor måttet trække sig. Danske spillere hos Ladbrokes har frem til den 31. Juli til at hæve gevinster fra deres Ladbrokes konto, og spillere som har indgået langtidsvæddemål, der udløber efter juli måned, vil få deres indsats retur. Tag gerne kontakt til Ladbrokes kundeservice i sådanne tilfælde.
 
Er du på udgik efter en ny bookmaker med dejlig velkomstbonus? Så kig nemmere på følgende tilbud som kan anbefales:

 

Ladbrokes-bonussen var ved vores seneste tjek kun gyldig indtil 07.07.2015. Om bonussen stadig gælder, kan du finde ud af her: Ladbrokes hjemmeside.
Alle os bekendte aktuelle bonustilbud finder du i vores væddemålsbonus-sammenligning.

Ladbrokes Gratis Væddemål

Ladbrokes har en velkomstbonus klar til nye danske kunder, som åbner en konto på ladbrokes.dk. Ladbrokes matcher første indskud med et 100% freebet - op til 500,00 kr. - hvis du indsætter og spiller for minimum 50,00 kr.. For at benytte dig af Ladbrokes odds bonus og få et risikofrit spil, skal du placere et sportsvæddemål på 1.80 eller derover. Et freebet giver chancen for at satse stort, for når Ladbrokes matcher ens første bet gratis, så kan du godt begynde at kigge efter de lidt vildere odds. Du skal dog være opmærksom på at indskuddet fra Ladbrokes freebet ikke refunderes i dit gratis spil. Her er det kun gevinsten der kommer til udbetaling – mere om det under udbetalingsvilkår.

Bonus detaljer

Mindste indbetalingsbeløb

50,00 kr.

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500,00 kr.

Bonuskode

FB500

Udbetalingsbetingelser

Med gratis bets er der to ting at holde øje med. Det første du skal holde øje med er, hvordan man kvalificerer sig til at få et gratis, risikofrit bet, og dernæst hvordan man får tjener penge på sit gratis sportsvæddemål. Det første du skal være opmærksom på er, hvordan du placerer et såkaldt ’kvalificerende’ bet. I Ladbrokes velkomst freebet indebærer det, at dit første spil skal være på sport, minimum 50,00 kr. og på et odds der er 1.80 eller derover. Når disse betingelser er opfyldt, vil du, ligemeget om du taber eller vinder dit bet, få et beløb tilsvarende til dit første bet overført til din konto. Dette er så dit gratis bet. For at tjene penge på dette er der en række andre ting at holde øje med. For det første skal du placere et bet, som i beløb svarer til dit første, kvalificerende odds spil. Hvis du spiller for et mindre beløb, mister du differencen mellem dit første bet og dit gratis bet. Dernæst skal du være opmærksom på at indsatsen fra freebets ikke refunderes, dev vil sige at indsatsen i et gratis sportsvæddemål ikke udbetales. Med andre ord modtager du kun gevinsten, hvis du vinder dit freebet og ikke indsatsen i dit gratis væddemål – det forklares nærmere i eksemplet herunder.

Mindste odds

1.80

Tip

Alle væddemål placeret med kontanter, Ukash, MoneyBookers og Neteller vil ikke kvalificere sig til dette tilbud.

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

07.07.2015

Anmeldelse

Ladbrokes freebet op til 500,00 kr. er et velkomsttilbud til nye odds kunder, der åbner konto hos den engleske bookmaker Ladbrokes. Med et gratis bet giver Ladbrokes, der stammer helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet, en oplagt mulighed til at afprøve sit sports kendskab og måske prøve lidt vildere odds. Ladbrokes odds bonus er skruet sådan sammen at du nemt modtager et 100% match af dit første bet, men du skal dog være opmærksom på at du kun hæver eventuelle gevinster fra dit freebet, og ikke selv bonus indskudsbeløbet.

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Fordele & Ulemper

  • Ingen krav til omsætning
  • Minimums odds på 1.80
  • Kun gevinst - ikke indsats - fra freebet refunderes

Eksempel

Du opretter en konto hos Ladbrokes og overfører 500 kr. Indenfor 7 dage sætter du de 500 kr. på højkant i et sportsspil til minimum odds 1.80. Herefter modtager du Ladbrokes sign-up bonus og indenfor 24 timer overfører Ladbrokes et beløb tilsvarende dit første bet – dette er dit freebet. Nu kan du spille på en sportsbegivenhed med et hvilket som helst odds, dog ikke samme liga eller race, som dit kavlificerende bet. Du skal dog være opmærksom på, at du skal spille for hele beløbet - i dette tilfælde 500 kr. ellers trækker bookmakeren differencen på din freebet bonus tilbage. Så hvis du kun spiller for 400 kr., så trækker Ladbrokes 100 kr. fra den oprindelige bonus. Hvis du så f.eks. går hen og lægger 500 kr. på et spil med odds 2.00 og vinder, så modtager du kun 500 kr. idet Ladbrokes trækker bonusindskuddet på 500 kr. tilbage, og du får lov til at beholde gevinsten. Med andre ord, så returnerer Ladbrokes ikke din indsats fra dit freebet, men kun en eventuel gevinst.

Tre skridt til at få bonussen