nyheder

Slaget om Champions League: Vildt oddsboost på United

Hvem skal spille Champions League i den kommende sæson? Manchester United, Chelsea og Leicester slås om de to sidste Champions League-pladser i Premier League, men et hold bliver sorteper.
 
Det bliver næppe mere spændende, da Manchester United og Leicester mødes i sæsonens sidste spillerunde. Det skulle da lige være, hvis man kan få et kæmpe odds boost på en Manchester United-sejr.
 

Mr Green odds boost Manchester United
© Mr. Green

 

Vanvittigt trekantsdrama


Tre bejlere, to pladser. Hvem skal spille Champions League – og hvem må nøjes med Europa League?
 
Chelsea kan i teorien selv afgøre deres egen skæbne, hvis de slår Wolves. Wolves kan, i teorien, snuppe femtepladsen og den direkte Europa League-kvalifikation fra Leicester, men det kræver, at Wolves vinder – og vinder med 16 mål, mens Leicester taber.
 
Wolves skal dog have en sejr, hvis ikke Tottenham skal snuppe sjettepladsen og Europa League-kvalifikationen.
 
De fleste øjne vil dog være rettet mod Leicester, hvor en sejr vil sikre vinderen. Taber Manchester United, så må Chelsea ikke vinde. Taber Leicester, ja, så er Manchester United og Chelsea sikret Champions League.
 
Spiller Leicester og Manchester United uafgjort, ja, så er det ren odds bonus for de to konkurrenter, da Chelsea så skal vinde for at komme med i Champions League.
 

 

Sådan får du favoritterne til odds 6.00


Bookmakeren Mr. Green har fyret op for en unik Mr. Green velkomstbonus i forbindelse med slaget om Champions League mellem Leicester og Manchester United – og dette odds boost er til Manchester United-fansenes store fordel.
 
I stedet for odds 2.25 giver Mr. Green alle nye spillere odds 6.00 på en Manchester United-sejr. Skal det være dig, der scorer det forhøjede odds, så skal du gøre følgende:
 

  1. Gå ind på Mr. Green
  2. Tilmeld dig og opret en spillekonto
  3. Spil op til 50 kr. på at Manchester United vinder

 
Vinder du – og Manchester United, så booster Mr. Green dit odds til odds 6.00 og udbetaler gevinsten kontant uden omsætningskrav. Du får dermed en velkomstbonus, som du ikke skal gennemspille x-antal gange, før du kan få gevinsterne derfra udbetalt.
 
Hvorfor er Manchester United så store favoritter? Det er de, fordi Leicester ikke har formået at slå United i de seneste 10 kampe. Her er det blevet til syv sejre til de røde fra Manchester og tre uafgjorte.
 
Billedet bliver ikke meget bedre for Leicester, hvis vi ser på de sidste 20 kampe. Her er det blevet til en enkelt Leicester-sejr og hele 16 United-sejre.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. +18 år. Odds opdateret torsdag den 23. juli kl. 22:30.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få odds 15.00 på Man United mod Chelsea med Mr Green
næste artikel
Få hele odds 2.00 på at Manchester City slår Norwich City