nyheder

LeoVegas: Odds boost på Dortmund – Manchester City

Hvem skal møde PSG og Chelsea i Champions League-semifinalerne? Det skal Liverpool, Real Madrid, Borussia Dortmund og Manchester City afgøre.
 
Til kampene spiller LeoVegas ud med et odds boost, hvor oddset er forhøjet med 1.65 i forhold til, hvad du ellers kan hente på kombinationen.
 
LeoVegas tilbyder her odds 5.40 på kombinationen af hvilket som helst hold til at vinde, over 2,5 mål og over 9,5 hjørnespark i kampen. Spiller du den kombination uden odds boostet, så får du blot odds 3.75.
 

LeoVegas Champions League odds
© LeoVegas

 

Sådan booster du dit odds med LeoVegas

For at du kan få dette odds bonus fra LeoVegas, skal du sådan set bare vælge den på LeoVegas. Du spiller odds boostet således:
 

  1. Klik dig ind på LeoVegas
  2. Log ind eller opret en LeoVegas-bruger
  3. Gå ind på LeoVegas sport
  4. Find odds boostet under specials
  5. Placer dit spil

 
Som udgangspunkt fungerer LeoVegas’ odds boosts som normale bets. Gevinsterne vil derfor som udgangspunkt blive udbetalt i rigtige penge.
 
Du kan ikke kombinere dette odds boost med andre bets. Vær opmærksom på, at individuelle indsatsloft og begrænsninger kan forekomme. Er du i tvivl, så kontakt LeoVegas’ kundeservice for at hør, hvordan din situation er.
 
Den første kvartfinalekamp mellem Borussia Dortmund og Manchester City endte med en 2-1 sejr til City, der nu skal forsøge at gøre arbejdet færdigt i Dortmund.
 
I forhold til det aktuelle odds boost fra LeoVegas, så blev kampen vundet af Manchester City, der blev scoret over 2,5 mål, mens der blot var seks hjørnespark i kampen.
 

Flere Champions League odds boost

Kvartfinalebraget i Tyskland er ikke det eneste Champions League odds boost, som LeoVegas er ude med. Du kan også få et forhøjet odds på den anden kvartfinalekamp mellem Liverpool og Real Madrid.
 
Her er oddset boostet fra 3.45 til odds 4.35 på kombinationen med Mohamed Sala til at score, over 2,5 mål og over 8,5 hjørnespark i kampen.
 

LeoVegas odds boost
© LeoVegas

 

Stor bonus, lille omsætningskrav

LeoVegas tilbyder det absolutte maksimum for, hvor stor en velkomstbonus en dansk bookmaker kan tilbyde. Med en LeoVegas velkomstbonus kan du få 100 procent i indbetalingsbonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling.
 
Min 18 år. https://ludomani.dk/. Regler og vilkår gælder. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
 
Taber du, så kvitterer LeoVegas med et freebet af tilsvarende værdi.
 
LeoVegas’ velkomstbonus har et meget lavt omsætningskrav. Du skal blot spille minimum odds 1.80 én gang, før du kvalificerer dig til freebettet. Du har 60 dage til at indfri omsætningskravet.
 
Oddsene er opdateret onsdag den 14. april kl. 10:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Vælg selv din vinder af El Clásico - odds boost hos Mr. Green
næste artikel
Unibet: 250.000 kr. på højkant i stor tenniskonkurrence