nyheder

Live odds tilbud: Wolfsburg – Man U.

Manchester United står med muren imod ryggen inden den sidste runde i Champions League, og de skal vinde for at nå videre fra gruppespillet. Hvis du vil gøre tirsdag aftens gyser til en indbringende affære, så tilbyder Bet365 et gratis live bet til kampen.
 

Bet365 Champions League Bonus: Wolfsburg - Man U © Bet365

 
Efter en skuffende 0 – 0 kamp på Old Trafford imod PSV er Luis van Gaal og resten af Manchester United nu tvunget til at vinde i Wolfsburg, hvor Nicklas Bendtners tyske tropper venter. Hvis du vil gøre den i forvejen spændende kamp en smule mere interessant, så skal du placere et bet hos Bet365, som giver et gratis risikofrit bet til live betting på Wolfsburg – Manchester United.
 

250 kr. live betting bonus

Bet365’s odds bonus til sidste runde i Champions League er ganske lige til. Alt hvad du skal gøre er at placere et væddemål inden kampstart på 250 kr. på et hvilket som helst odds marked. Herefter får du første live bet til kampen gratis – op til 250 kr.
 
Det vil sige, at hvis du taber første væddemål du spiller live, så refunderer Bet365 din indsats – dog max 250 kr. Hvis du vinder dit første live bet, så er der bare tilbage at sige tillykke med gevinsten.
 

Odds med bonuskoden: BetBonus og få 1000 kr.

Hvis du er ny kunde hos Bet365 (og over 18 år gammel), så kan du desuden gøre brug af en eksklusiv bonuskode, som bonus-betting.dk har fået til nye kunder. Ved tilmelding skal du blot indskrive bonuskoden BetBonus, så modtager du automatisk en Bet365 velkomstbonus på op til 1000 kr.

Om forfatteren

forrige artikel
NordicBet Julekalender: Vind en iPhone 6s
næste artikel
888sport: Odds bonus til Håndbold VM 2015