nyheder

Få et 100 kr. risikofrit spil på Liverpool – Burnley

Det tætte titelræs fortsætter i Premier League, hvor fire hold kæmper indædt om mesterskabet. Her skal Liverpool skal at holde kontakten med de øvrige titelbejlere, når de tager imod Burnley.
 
Mr. Green er her ude med en betting bonus, der giver 100 kr. i risikofri bet på et særligt bet i kampen mellem Liverpool og Burnley.
 

Mr Green bonus
© Mr. Green

 

Sådan får du 100 kr. i risikofrit bet

Det risikofrie bet er en odds bonus uden indbetaling – hvis du selvfølgelig har penge på din Mr. Green-konto.
 
Spillet er denne uges ”bet of the week”. Denne uges bet of the week er et kombineret odds på, at Liverpool vinder og begge hold scorer.
 
For at du kan få det, skal du gøre sådan:
 

  1. Login på din Mr. Green-konto
  2. Tilmeld dig kampagnen og bekræft at du vil deltage
  3. Spil præcis 100 kr. på Mr. Greens ”bet of the week”
  4. Få et 100 kr. cash bet, hvis du er uheldig

 

Der er et ufravigeligt krav. Spillet skal spilles via Mr. Greens app. Læs mere om hvordan du downloader den og andre betting apps her.
 

Få 500 kr. med i bonus

Idet bet of the week på Liverpool – Burnley er for både nye og eksisterende spillere, så kan du lige nu få op til 500 kr. i Mr. Green bonus, når du opretter en konto hos Mr. Green.
 
Du skal minimum indbetale 75 kr. for at aktivere startbonussen fra Mr. Green, mens dit kvalificerende odds skal være på minimum odds 1.80.
 
Mr. Green giver her 100% i indbetalingsbonus på din første indbetaling op til 500 kr. Indbetalingsbonussen gives som et cashback, hvis du skulle tabe på dit første spil.
 

Liverpool er presset

Liverpool skal have point – og gerne alle tre, når de tager imod Burnley. Med blot tre point i de sidste fire Premier League-kampe er førstepladsen gledet af hænde og er blevet overtaget af de gamle rivaler fra Manchester United.
 
Skal hullet reduceres til tre point og muligheden for at komme a point, når de to hold mødes senere på sæsonen på Old Trafford, så må Liverpool ikke smide flere point til bundhold, som de har gjort på det seneste.
 
Premier League tyder på at blive meget tættere end sidste sæson, hvor Liverpool endte titeltørken og vandt mesterskabet med 99 point efter 38 kampe. Med en sejr over Burnley vil Liverpool ryge op på 37 point for 19 kampe. Holdes den kadence, så har Liverpool kurs mod 74 point i denne sæson. Det laveste antal point Premier League er blevet vundet med, er 75 point.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mönchengladbach-Dortmund: Få 25% Live Profit Boost fredag!
næste artikel
Scor odds boost på Real Madrid: Få odds 2.00 ved scoring