nyheder

Sådan får du odds 10 på Chelsea mod Liverpool

Chelsea er blevet mere og mere som en stabil og velkørende maskine, efter Thomas Tuchel satte sig i den varme stol efter Frank Lampard.
 
Efter sejren over Atletico Madrid i Champions League-ottendedelsfinalen og 0-0 mod Manchester United venter nu tredje store test i træk, når Chelsea ude møder de forsvarende mestre fra Liverpool. Vinder Tuchels tropper den, så kan du score en betting bonus på odds 10.00 med Mr. Green.
 

Liverpool - Chelsea odds boost
© Mr. Green

 

Få odds 10 på Chelsea – Sådan gør du

Mr. Green er ude med et alternativ til den normale Mr. Green velkomstbonus. Bookmakeren tilbyder dermed nye spillere et odds boost på Chelsea i kampen mod Liverpool. Her har Mr. Green boostet oddset på en Chelsea-sejr fra odds 3.20 til odds 10.00.
 
Hvis du vil have det forhøjede odds fra Mr. Green og muligheden for at vinde op til 300 kr. uden omsætningskrav, så skal du gøre sådan her:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green
  2. Opret en Mr. Green-konto
  3. Spil op til 30 kr. på at Chelsea vinder over Liverpool

 

 
Vinder Chelsea kampen, så booster Mr. Green oddset på alle vundne kuponer til odds 10.00 og udbetaler gevinsten kontant uden omsætningskrav.
 
Tager du imod denne bonus fra Mr. Green, så skal du være opmærksom på, at benyttelse af cash-out-funktionen annullerer tilbuddet. Indbetalinger via Skrill eller Neteller er ikke kvalificerende ved denne kampagne.
 

Hvor stor en fordel er Anfield for Liverpool?

Liverpool går ind til kampen som favoritter. Mr. Green giver lige nu odds 2.28, hvis du spiller på en Liverpool-sejr via deres odds app. Men hvor store favoritter er Liverpool?
 
Seneste indbyrdes opgør mellem de to storklubber endte med en 2-0 sejr til Liverpool. Men meget må siges at være sket siden da. Liverpool går ind til kampen uden en sejr på Anfield i de seneste seks kampe, samt blot en sejr i Premier League ud af de seneste fem kampe.
 
På den anden side venter Chelsea, der endnu ikke har tabt en kamp med Thomas Tuchel i spidsen. I de ni kampe som Tuchel har stået i spidsen for London-klubben, er det blevet til seks sejre og tre uafgjorte.
 
Måske mere bemærkelsesværdigt er, at Chelsea i de kampe har en målscorer, der hedder 10-2. Liverpool i de seneste ni kampe: 12-15.
 
Vinderen af kampen kan, for en stund i hvert fald, rykke på fjerdepladsen og dermed begynde at spille med i kampen om andenpladsen og en af de tre Champions League-pladser, der følger i kølvandet på Manchester City på førstepladsen.
 
Oddsene er opdateret torsdag den 4. marts kl. 10:45. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Melodi Grand Prix 2021: Se favoritterne og de bedste odds
næste artikel
Mr Green: Vind på LIVE og få cash bets