nyheder

Sådan får du odds 10.00 på United mod Liverpool

Den måske største kamp mellem Liverpool og Manchester United i en del år står for døren, når de to gamle rivaler mødes på Anfield Road.
 
Intet mindre end førstepladsen i Premier League er på spil, hvilket i den grad kan få minderne om tidligere tiders storhed frem hos begge holds fans. Det vil uden tvivl også være den kamp i weekenden, der vil nyde mest opmærksomhed, når det gælder de forskellige betting apps.
 
Mens Liverpool har haft lidt småproblemer i de seneste Premier League-kampe, hvor de, hvis man skal være grov, har sat syv point til, så har Manchester United hold en formkurve, der har sendt dem op på førstepladsen, så de nu med en sejr kan slå et hul på seks point ned til netop Liverpool.
 
I anledning af storkampen kan du lige nu booste dit odds på Manchester United med Mr. Green. Her kan du i stedet for odds 3.60 lige nu få odds 10.00.
 

Manchester United odds boost
© Mr. Green

 

Boost dit odds med Mr. Green: Sådan gør du

Liverpool er favoritter til at tage sejren på Anfield, men hvis du tror på en sejr til Ole Gunner Solskjærs tropper, så er der ingen grund til at nøjes med odds 3.60.
 
Mr. Green er lige nu aktuel med en odds bonus til alle nye spiller, hvor du kan få odds 10.00 på en United-sejr. Vil du have odds 10.00 på Manchester United og muligheden for at vinde 500 kr. hos Mr. Green, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Mr. Green
  2. Tilmeld dig
  3. Spil op til 50 kr. på, at Manchester United vinder

 

 
Vinder Manchester United, så udbetales denne bonus kontant og helt uden omsætningskrav.
 
Denne velkomstbonus er et alternativ til den traditionelle Mr Green gratis odds bonus og kan ikke kombineres med andre velkomsttilbud.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 

Odds historik: Sådan klarer United det på Anfield Road

Hvordan plejer det at gå for Manchester United, når de besøger Anfield Road i Liverpool? Vi har taget et kig i historiebøgerne for at se, hvordan det plejer at gå, når Liverpool tager imod Manchester United.
 
Siden det første møde imellem Liverpool og Manchester United på Anfield Road den 12. oktober 1895, er det blevet til 87 møder på Anfield.
 
Tallene i statistikken viser Liverpool – uafgjort – Manchester United.
 

  • Statistik (all time): 41–21–25
  • Statistik (Premier League): 10–6–12
  • (seneste 10 kampe): 4–2–4

 
Selvom Liverpool har et historisk overtag i opgørene med Manchester United på Anfield Road, så er det interessante i forhold til det forhøjede odds fra Mr. Green, at det faktisk er helt lige set over de seneste 10 kampe.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Forhøjede odds på Liverpool – Manchester United: Få odds 2.00 på gaveodds
næste artikel
Unibet: 100 kr. Live Free Bet på VM i håndbold