nyheder

Mr. Green: Scor eksklusivt odds boost – odds 25 på United-sejr

Der var engang, hvor begge holds fans så frem til disse kampe. Opgøret mellem de gamle rivaler, en afgørende opgør i kampen om Premier League-mesterskabet. I dag er det nok mere Liverpool-fansene, der ser frem til weekendens opgør mellem Man United og Liverpool FC.
 
Liverpool har kurs mod klubbens første mesterskab siden 1990. Om de gamle rivaler fra Manchester United kan komme grus i den maskine, er det store spørgsmål. Men Ole Solskjær og tropperne vil uden tvivl gøre deres til at stoppe Liverpools ubesejrede stime – og det kan du nu score et odds boost på odds 25.00 hos Mr. Green på.
 

United slar Liverpool odds boost Mr Green
© Mr. Green

 

Eksklusivt tilbud til nye spillere

Denne odds bonus er et eksklusivt tilbud til alle nye Mr. Green-spillere, der som en del af velkomsten hos Mr. Green får boostet oddset på en Manchester United-sejr fra 7.50 til hele 25.00. Du kan dermed lave 50 kr. om til hele 1.250 kr. med en Manchester United-sejr sammen med Mr. Green.
 
Skal betting bonussen være din, så skal du oprette en spillekonto hos Mr. Green og placere et væddemål på maksimum 50 kr. på en Manchester United-sejr (1X2) mod Liverpool FC. Går 2-tallet hjem, så booster Mr. Green dit odds til 25.00. Kampen spilles søndag den 19. januar, så tilmeldingstilbuddet gælder til og med søndag den 19. januar 2020 kl. 17:30.
 

 

Bliver Liverpool de nye ”The Invincibles”?

Ubesejret i sæsonens 21 kampe og blot et pointtab. Liverpool er godt på vej til at gøre Arsenals efter, hvis ikke endda sætte en markant forbedring af The Gunners mesterskabssæson, hvor de i over de 38 kampe vandt 26 og spillede 12 uafgjort. En ting er, at det bliver svært at stoppe Liverpool i at tage mesterskabet, men mon ikke at United og alverdens United-fans gerne vil være dem, der ødelægger Liverpools ry som uovervindelige?
 
Det er dog lettere sagt end gjort, da United ikke har formået at slå Liverpool i de seneste fire møder. Her er det dog blevet til pointdelinger i de seneste to. Det er dog fire år siden, at United har vundet på Anfield Road.
 

Sådan får du en ekstra bonus på 500 kr.

Hvorfor nøjes med et odds boost, når du også kan få en Mr Green bonus på op til 500 kr. med i købet? Vælger du Mr. Greens sportsvelkomstbonus, når du opretter din spillekonto, så får du et kontant ekstra bet på op til 500 kr. med. Husk altid at læse regler og vilkår, når du tager imod en bonus.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Fede odds på McGregor vs. Cerrone (UFC 246)
næste artikel
888sport: Få superodds på Liverpool og Manchester United