nyheder

London derby: Arsenal vs. Chelsea med betfair.dk!

Denne måned er fuld af utrolige gode sport events. Vi har fokus på håndbold vm 2019, har set på Australian Open og glemmer selvfølgelig ikke den engelske Premier League. I denne omgang vil se på et betfair tilbud som er landet og som har lagt fokus på fodbold kampen mellem Arsenal London og FC Chelsea. Denne betting bonus giver dig mulighed for at score ekstra høj gevinst til kommende London derby som spilles på lørdag, d. 19. januar kl. 18.30 (dansk tid) på Emirates Stadium i London. Du har mulighed for at score forhøjede odds på begge hold! Hver med til denne kamp og score din bonus med betfair.dk. I dag vil se nærmere på dette tilbud og give dig alle nyttige informationer rundt omkring dette tilbud!
 

Odds bonus betfair Arsenal vs. Chelsea
© Betfair

 

Hvad kan vi glæde os til?

Et rigtig godt spørgsmål. Når Arsenal og Chelsea tørner sammen på lørdag er det en absolut åben kamp. Begge hold er langt fra at spille om mesterskabet og selvom Chelsea er seks point foran Arsenal er der nok ingen der tror at de to hold har mulighed for at nå første pladsen. Fokus for begge hold vil være at komme tilbage til Champions League i næste år. For at nå dette skal Arsenal vinder mod Chelsea. Klubben ligger på en femte plads og er allerede en del point bag dagens modstander som ligger på en fjerde plads. Selvom Arsenal kun vandt 3 af de sidste seks kampe er man nødt til at go all-in mod naboerne fra Chelsea. På modsatside vil Chelsea holde kontakten til Tottenham der ligger på tredje pladsen og selvom man er ti point bag første pladsen er der stadig nok Chelsea supporter er tror på mesterskabet.
 

 

Få odds op til 14.0!

Hos betfair har du i denne kamps anledning mulighed for at få en rigtig dejlig odds bonus. Som ny kunde har du chancen for at få stor glæde af forhøjede odds der giver ekstra høj gevinst hvis dit hold vinder.

  • Opret en konto hos betfair med promokoden ZFBJ6Y
  • Spil på en sejr til enten Arsenal eller Chelsea
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).

 
En utrolig god betfair bonus der venter alle nye kunder der opretter hos betfair. Utrolig høj odds på begge hold. Spil med tocifret odds på enten Arsenal eller Chelsea og glæd dig til dagens topkamp fra den engelske Premier League!
 
HUSK: Maks. 50 DKK vil kvalificere sig til kampagnen du kan godt spille for mere men kun de 50 DKK tæller med til de forhøjede odds. Bliver der scoret, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto. Efterfølgende bonus skal gennemspilles en gang. Spil skal placeres men en min. odds 1.5. indenfor 90 dage!
 

Betfair velkomstbonus

Som nævnt i teksten gælder tilbuddet desværre kun nye kunder. Dette har som følge at du skal vælge mellem to tilbud hvis du opretter hos betfair. Enten forhøjede odds eller startbonus! Du kan nemlig desværre ikke kombinere tilbudet med f.eks. betfair velkomstbonus. Dette har som følge at nogle kunder hellere vælger ser på en startbonus tilbud. Betfair har en utrolig god velkomstbonus der giver dig mulighed for at score op til 1000 DKK! Ønkser du en startbonus fra betfair der giver dig 100% på din første indbetaling på op til 1000 DKK er du nødt til at bruge bonuskoden ZBBJ01 når du tilmelder! Efterfølgende modtager du efter have indbetalt dit bonusbeløb! Valget er dit! Ønsker du forhøjede odds eller startbonus på op til 1000 DKK? Alt efter hvad du vælger er betfair et rigtig godt valg når det gælder bookmaker! Held og lykke og god fornøjelse!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Topkamp mod Norge - spil på den afgørende kamp!
næste artikel
Er du klar til NFL-slutspillet?