nyheder

Loyalty bonus fra Cashpoint! Op til 50% ekstra

Det nye sportår er allerede gået godt i gang. Næsten alle europæiske top liga er startet og om ganske få dage starter EM for herrehåndbold og lidt senere følger vinter OL. Du kan glæde dig til et hav af god sportsunderholdning i de kommende uger og måneder. Hos Cashpoint har man nu valgt at give dig en unik mulighed for at tjene bonusser og andre fordele. Vi vil i dag introducere til en ny Cashpoint bonus. Bookmakeren cashpoint.dk er ikke kendt for at smide tilbud og kampagner på markede til daglig men når de endelig gør så er de uden tvivl severdig. Ifølge deres motto „Betting made easy“ kan du blot ved at væde tjene 50% ekstra som betting bonus!
 

Cashpoint loyalty bonus

Cashpoint kom på det danske marked i 2013, og den tyske bookmaker er kendt for gode odds og et god tilbud af sportsmarkeder. Cashpoint tilbyder sine brugere en bred vifte af spilmuligheder fra f.eks. fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey eller Formel 1. Heriblandt kan du spille mange forskellige muligheder og har et bredt udvalg af kombinationer. Som vi allerdere tidliger nævnte på vores side har Cashpoint derudover et udvalg af mere specifike sportsgrene som f.eks. futsal og cricket. Dette er grunden til at Cashpoint har kunne etablere sig i en niche gennem årene, så selvom du måske ikke rigitg har lagt mærke til Cashpoint kan vi anbefale dem varmt. Især på grund af deres nye loyalty bonus!
 

Cashpoint Bonus Loyalty 50%
© Cashpoint

 

Op til 50% ekstra!

Loyalty betaler sig hos Cashpoint, samle point blot ved at spille på cashpoint.dk og brug disse point til bonusser m.m.! Cash.points-programmet gør det muligt for registrerede kunder at samle cash.points. Når man opnår et bestemt antal af cash.points, kan disse ombyttes til spiltilgodehavende. Det er gratis og du skal blot registre dig!
Efter følgende regler tjener du cashpoint:
 
Antal spil x spilindsats = cash.points
 
Dvs. Point beregnes på følgende måde:
En 5’er kombinationsvæddemål med 10 euro indsats giver 50 cash.points. Antal spil (= 5) x spilindssats (= 10 euro) = 50 cash.poins. På følgende måde samler du point for opnå et status. Cashpoint indeler i tre. Sølv, guld og platin!
 

Cashpoint loyalty status
© Cashpoint

 
Statussen beregnes dagligt og forøges, når det påkrævede antal cash.points opnås. Den opnåede status bliver bestående indtil afslutningen af den tredje hele måned. Beregningsgrundlaget er de cash.points, som er blevet samlet i perioden af de tre forudgående måneder. Hvis der i denne periode ikke samles nok cash.points for at få statussen, falder statussen med et niveau.
 

Cashpoint Velkomstbonus

Cashpoints velkomstbonus er en 100% fordobling på 1. indbetaling, dog max 1.000,00 kr.. For at komme i betragtning til Cashoint’s startbonus skal du være ny kunde hos Cashpoint og sætte minimum 100,00 kr. ind på din konto. For at få fingrene i odds bonussen skal du indenfor 90 dage gennemspille dit første indskud otte gange på minimum oddset 2.00. Derefter overføres bonussen til brugerens konto og står til fri afbenyttelse. Du kan altid følge med i bestræbelserne på din bonusomsætning under ’min konto’.

forrige artikel
Betfair giver odds 6.0 til Barcas næste hjemmekamp!
næste artikel
Spil Unibet Tennis bettingmesterskab - Vind del af 500.000 DKK!