nyheder

Man City – Arsenal: Boost dine odds med 888Sport

Manchester City er store favoritter, når de tager imod Arsenal. Faktisk så store at de færreste vil spille det lille odds lige på. Men oddset behøver ikke være lille, du kan nemlig booste det med den nye odds bonus fra 888Sport. Her kan du booste oddset på begge hold i kampen Man City – Arsenal – som i forhøjede Man City – Arsenal odds.
 
Her booster 888Sport oddset på Man City fra odds 1.32 til hele odds 7.00, mens oddset på en Arsenal-sejr boostes fra 8.50 og helt op til odds 20.00.
 

Man City - Arsenal odds boost 888Sport
© 888sport

 

Odds 7.00 er et gaveodds


Det er ikke tit, at man kan snakke om gaver fra bookmakerne, men det er der i den grad tale om med odds boostet – især hvis vi ser på Manchester City. For Manchester City har det rigtigt godt med Arsenal.
 
I de seneste indbyrdes opgør har Man City nemlig vundet de sidste seks – med minimum to mål, samt vundet syv af de seneste 10 kampe. Arsenal har her, hvis vi tæller FA Cup-sejren og sejren i træningskampen, vundet to af de 10 kampe.
 
Værd at bemærke her er, at Arsenal ikke har vundet en kamp på Etihad Stadium siden januar 2015. Sejren i træningskampen og FA Cup-semifinalesejren faldt nemlig på henholdsvis Gamla Ullevi og Wembley.
 
Det bliver ikke letter for Arsenal, da Man City forventes at stille til start i stærkeste opstilling. Der er nemlig ingen meldinger om skader eller andet fra de lyseblå, mens Arsenal har Chambers, Soares og Torreira ude med skader.
 

Man City 7.00 – Arsenal 20.00

 

Sådan booster du dit Man City – Arsenal odds


Skal det være dig, der scorer odds 7.00 på Man City eller sprænger banken med en gevinst på op til 1.000 kr., hvis Arsenal overrasker, så skal du blot følge disse trin:
 

  1. Klik dig ind på 888Sport (Vi har lavet en genvej til dig med knappen herover)
  2. Tilmeld dig og opret en 888Sport-konto
  3. Foretag en indbetaling på minimum 70 kr.
  4. Spil mellem 10 kr. og 50 kr. på en sejr til enten Man City eller Arsenal
  5. Få dit odds boost – hvis du vinder

 
Kampagnen er kun for nye spillere, så hvis du ikke allerede har en 888Sport-konto, så kan du lige nu få odds 7.00 på Man City eller odds 20.00 på Arsenal. Odds boostet er også et alternativ til den almindelige 888Sport bonus.
 
Husk altid at læse regler og vilkår, inden du accepterer en bonus eller foretager dig bonusrelaterede handlinger. Regler og vilkår gælder. Odds boostet er underlagt et omsætningskrav på seks gange 1.50, så du skal omsætte din gevinst seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage, før gevinster derfra kan udbetales.
 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mallorca - FC Barcelona: Scor boostet odds med 888sport
næste artikel
Mr. Green går oddsamok: Odds 30.00 på Arsenal