nyheder

Få hele odds 2.00 på at Manchester City slår Norwich City

Manchester City vil sigte mod at bygge videre på en overlegen 4-0-sejr over Watford, når de tager imod Norwich City på den sidste sæsondag. Norwich der må vinke farvel til Premier League i denne omgang, og formentlig også en god omgang spillere.
 
Betfair er i gavehumør til sidste sæsondag, og tilbyder nu et lækkert odds boost på at Manchester City går fra banen med 3 point.
 

Betfair oddsboost Man City Norwich
© Betfair

 

Norwich har stadig æren at spille for


Efter at have afgivet både Premier League-titlen og FA Cup denne sæson, har Manchester Citys indenlandske kampagne næsten udelukkende været fyldt med skuffelse i 2019/20, men de blå fra Manchester har med sikkerhed stadig et stort incitament til at vinde på sæsonens sidste kampdag nu på søndag.
 
Pep Guardiolas frit-scorende mandskab er nødt til at ramme nettet mindst tre gange for at ramme 100-målloftet for sæsonen, og holdets chancer for at blive Premier League-centurions for tredje gang ser lovende ud op mod deres sammenstød med bundproppen Norwich.
 
Mens resultaterne siden genstarten har været en blandet landhandel, har City bombet løs i den sidste tredjedel med ødelæggende kraft i flere ligakampe og scoret fire eller flere mål i fem kampe siden midten af ​​juni. Det viser blot, at Peps mandskab ikke mangler kvalitet og kynisme i offensiven.
 
Allerede nedrykkede Norwich City håber på at undgå pinligheden ved at forlade Premier League med en øretæve, selvom chancerne for at holde Manchester City fra at bombe løs ser dårlige ud.
 
Med ni nederlag i træk og i alt kun et mål scoret i denne elendige periode, byder mange Norwich-fans nu Championshop velkommen, og håber at deres hold kan spille med tættere på toppen af ​​divisionen.
 
Norwich spillertrup bliver nok skåret drastisk ned før 2020/21-sæsonen sættes i gang, med Emiliano Buendia, Todd Cantwell, Ben Godfrey og Max Aarons der alle forventes at fra flyve reden i det kommende transfervindue.
 

 
 

Få hele odds 2.00 på storfavoritterne


Manchester City er storfavoritter mod bundproppen fra Norwich, og med et City-offensiv i sprudlende form, ja så kan det sagtens gå hen og blive en decideret nedslagtning af holdet, der nu må vinke farvel til Premier League. Betfair er som nævnt i gavehumør op til den sidste spillerunde, og netop derfor kan du nu få en betting bonus på 2.00 på Manchester City! Tilbuddet er et alternativ til den ordinære Betfair velkomstbonus.
 
For at sikre dig et oddsboost på 2.00 på Man City, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik ind på Betfair, og opret en konto med koden ZFBJ9K
  2. Spil op til 350 kr. på at Man City vinder
  3. Vinder Man City, bliver din indsats og gevinsten udbetalt som et freebet

 
Dit freebet er gældende i 90 dage.
 
Du skal altså blot oprette en konto hos Betfair med promokoden beskrevet ovenfor, og så kan du spille med boostet odds når Manchester City tager imod Norwich City.
Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.

 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Slaget om Champions League: Vildt oddsboost på United
næste artikel
NBA er tilbage – Sådan scorer du profit boosts på NBA