nyheder

Mr. Green: Scor odds 20.00 på at Schmeichel slår ManCity

Der er lagt op til et brag af en kamp på lørdag, når Premier Leagues nummer tre, Manchester City, tager imod Kasper Schmeichel og Leicester, der pt. er nærmeste konkurrent til Liverpool i kampen om mesterskabet.
 
Manchester City er dog storfavoritter til opgøret, hvor oddsene på en sejr til de engelske mestre er helt nede i odds 1.38. Leicester begyndte på odds 6.40, men er nu oppe i 7.70 (onsdag eftermiddag). Men hvorfor nøjes med odds 7.70, når du kan få odds 20.00 på en Leicester-sejr med den store Mr. Green bonus?

 

Manchester CIty - Leicester: odds boost Mr Green
© Mr. Green

 

Boost dig til odds 20 med Mr. Green

Det er med at holde øjne og øre åbne nu, hvis du ikke allerede har en Mr. Green-konto. Lige nu kan du få en velkomstbonus fra Mr. Green i form af et vildt odds boost, der giver dig hele odds 20.00 på en sejr til Kasper Schmeichel og Leicester.

 
Den store betting bonus er kun tre små trin væk!

  1. Klik dig ind på Mr. Green
  2. Opret en spillekonto hos Mr. Green
  3. Placer et bet på maksimum 50 kr. på en sejr til Leicester City i kampen mod Manchester City – vinder Leicester, så booster Mr. Green dit odds.

 

 

Det boostede odds har en meget vigtig feature! Den udbetales nemlig kontant, da den ikke er underlagt et omsætningskrav. Det kræver selvfølgelig en indbetaling, hvis du skal kunne placere et bet på Leicester. Den første indbetaling kan selvfølgelig give dig en indbetalingsbonus. Mr. Green giver et 100% ekstra bet på op til 500 kr., når du vælger Mr. Greens sports velkomstbonus.

 

Er City så meget bedre end Leicester denne sæson?

Selvom Leicester sensationelt vandt mesterskabet i 2016, da flere af de traditionelle storhold ikke ramte det krævede niveau sæsonen igennem, så overrasker det alligevel, at de i øjeblikket er dem, der ligger tættest på Liverpool i toppen af tabellen.

 
Manchester City er dog kun fire point efter Leicester, men det hul kan vokse sig større, hvis ikke favoritterne leverer og lukker hullet i tabellen.
Hvordan styrkeforholdet er denne sæson, er svært at sige. Sidste sæson delte de to hold kampene imellem sig med sejre til hjemmeholdet – hvilket helt klart også peger i Manchester Citys retning.
 
Det er dog ikke alle, der kan få odds boostet på Leicester. Idet der er tale om en velkomstbonus, så gælder tilbuddet kun for nye spillere hos Mr. Green. Men derfor skal du ikke snydes. Du kan nemlig finde flere odds bonusser her.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få odds 8.00 på Barcelona-sejr med Messi som målscorer
næste artikel
Din guide til de ultimative Boxing Day odds hos ComeOn