nyheder

Odds 2 på Manchester City: Boost dit CL odds med Betfair

Manchester City har måske deres største chance nogensinde for at komme i den Champions League-finale, som har været drømmen, siden der kom oliepenge ind i gamle engelske industriby. Drømmene blev ikke mindre ved, at Manchester City slog Real Madrid ud i 1/8-finalen og dermed fik vist, at de godt kan sende de helt store hold ud i knockoutfasen.
 
Nu, nu venter Lyon, der overraskede i 1/8-finalen ved at slå Juventus ud – et resultat der kostede Juventus-træner Maurizio Sarri jobbet. Det var unægtelig en kamp, der kostede et par spillere en skilling eller to, hvis de havde spillet favoritten Juventus på deres odds app.
 
Overraskelse eller ej, så er Manchester City massive favoritter i denne kamp, hvor pladsen i Champions League-semifinalen afgøres over en enkelt kamp.
 

Manchester CIty betting bonus
© Betfair

 

Lyon er bedst indbyrdes


Det er yderst sparsomt, hvor tit Manchester City og Lyon har stået overfor hinanden. Faktisk er der kun to tidligere møder mellem de to – og her er Lyon faktisk bedst indbyrdes.
 
Kampene ligger to år tilbage, da parterne tørnede sammen i Champions League-gruppespillet i 2018-2019 sæsonen. Her blev det til en Lyon-sejr på 2-1 på Etihad og 2-2 i Frankrig.
 

City er storfavoritter


Historikken og Lyons overraskelse mod Juventus ændrer dog ikke på, at Manchester City er store favoritter til kampen lørdag aften. Oddset på en City-sejr var helt nede i 1.07, men er i skrivende stund oppe i 1.20, hvilket meget vel kan skyldes, at det høje odds på Lyon har fået mange oddsere til at tage chancen.
 
Oddset er nemlig hele 12.00 på en sejr til Lyon, hvilket nok siger lidt om bookmakernes tiltro til en ny fransk overraskelse.
 

 

Betfair odds boost: Odds 2 på City


Odds 1.20 kan meget vel få oddsere til helt at se bort fra et spil, da oddset nemt kan blive vurderet for lavt til, at der er en værdi i det. Odds 1.07 endnu mindre, men odds 2.00 på en storfavorit er en helt anden sag.
 
Betfair giver lige nu alle nye spillere en Betfair velkomstbonus, hvor man får odds 2.00 på Manchester City til at gå videre. Oddset ligger uden det forhøjede odds på blot 1.07.
 
For at få det forhøjede Manchester City-odds, skal du gøre følgende:
 

  • Tilmeld dig på Betfair (Der er et quicklink herover)
  • Opret en konto og brug koden: ZFBJ9M
  • Spil op til 350 kr. på at Manchester City går videre mod Lyon

 
Det forhøjede odds pålægges dit spil, når kampen er slut. Går Manchester City videre, udbetaler Betfair din indsats, mens dine gevinster fra det forhøjede odds kommer i form af et gratis odds. Det gratis spil skal bruges indenfor 90 dage og sættes på et sportsbook-spil til minimum odds 1.50.
 
Oddsene er opdateret onsdag den 12. august kl. 20.00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få op til 300 kr. i freebets med Bwin Champions League Loyalitetskort
næste artikel
Lige nu: Få odds 20.00 på Barcelona hos Mr. Green