nyheder

City odds boost: Odds 2.00 på at ManCity slår Real Madrid ud

De hungrer efter at løfte den store pokal i Manchester – både City og United. For Manchester City har netop Champions League stået som den ultimative drøm, siden oliepengene strømmede ind.
 
Champions League har dog været et forjættet land for Manchester City, der trods de mange milliarder og stjernenavne endnu ikke er kommet til tops i verdens største klubturnering.
 
Det er til gengæld Real Madrid – flere gange end nogen anden klub. Hvis Manchester City for alvor skal spille sig ind i varmen til endelig at vinde Champions League, så skal de gøre arbejdet færdigt og sende Real Madrid ud.
 
City fører 2-1 efter det første opgør, så lige nu ligger fordelen hos englænderne. Det er unægtelig også en kamp, som de fleste vil spille på, når de bruger deres odds app i weekenden.
 

Champions League odds bonus
© Betfair

 

Odds 2.00 på at City gør arbejdet færdigt


Betfair har i forbindelse med kampen en særlig betting bonus på højkant, hvor de forhøjer oddsset på Manchester City til at gå videre. Oddset er næsten fordoblet, da det går fra odds 1.10 til odds 2.00.
 
Odds boostet fungerer som en velkomstbonus til nye spillere, der kan få det i stedet for den normale velkomstbonus.
 
Hvis du tror på, at Manchester City gør arbejdet færdigt, så kan du vinde op til 700 kr. på dette forhøjede odds fra Betfair.
 

 

Betfair bonuskode – Få din her


For at få fingrene i denne Betfair velkomstbonus, så skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Betfair
  2. Klik på ”Tilmeld dig nu”
  3. Opret en spillekonto
  4. Brug bonuskoden ZFBJ9L
  5. Spil op til 350 kr. på at Manchester City går videre på kampoddsmarkedet til det forhøjede odds

 
Husk at spillet skal sættes på Betfairs Sportsbook og ikke Spillebørs. Din gevinst udbetales som et gratis odds, som du har 90 dage til at bruge. Det skal placeres på Betfair Sportsbook til minimum odds 1.50.
 

Real har aldrig vundet på Etihad


Til kampen er der faktisk en lidt sjov forhistorie, for Real Madrid har nemlig aldrig vundet på Etihad. 1/8-finalen i Champions League er blot det ottende møde mellem disse to klubber. Mens de to har været på neutrale baner i forbindelse med International Champions Cup, så er det blot tredje gang, at Real Madrid gæster Etihad Stadium.
 
De to tidligere gange, ja, der er kampen endt uafgjort. Så Real Madrid har aldrig slået Manchester City på Etihad, mens Manchester City aldrig har prøvet at slå Real Madrid på hjemmebane.
 
Bliver det alle gode gange tre i forhold til et nyt kryds, ja, så vinder man på sin bonus hos Betfair, hvor du faktisk vinder på to ud af tre mulige udfald.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FA Cup-finale: Få odds 10 på begge hold
næste artikel
Man United – FCK oddssammenligning: Her får du de bedste odds!