nyheder

Manchester Derby hos bwin.dk! United vs. City med Price Boost!

Det er mon juleaften allerede! Premier League giver dig julegave 2 uger inden selve julefesten. Ingen mindre kampe end Manchester United mod Manchester City venter på søndag! Kampene mellem United og City har altid været garant for højintensitet, spændinger, drama og ophedede skænderier spillere og trænere imellem. Hvem husker ikke Mario Balotelli og hans ”Why allways me?” shirt?! Opgøret denne søndag bliver med al sandsynlighed ikke nogen undtagelse. United er næsten tvunget til sejr hvis de stadig håber om at kunne fange City fra toppen af Premier League. Trods alt er vi endnu ikke halvvejs inde i Premier League-sæsonen men hvis hjemmeholdet ikke formår at vinde denne kamp er det svært at se hvor City skal misse point i løbet om mesterskabet. Manchester City fører nemlig ligaen med hele otte point foran netop hjemmeholdet Manchester United. Vi glæder os vild meget til dette absolutte topopgør fra engelske Premier League. I denne omgang er det ikke ”blot” en kamp om Manchester eller en kamp mellem to store rivaler. Det ser ud til at være en kamp der viser sig at blive afgørende for det engelske mesterskab!
 

Fantastisk Price Boost tilbud

Er du på udgik efter en ny bookmaker? Gider du prøve en ny bookmaker for at få maksimum spænding til nævnte Manchester Derby på søndag? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. I denne sammenhæng har Bwin lanceret et tilbud som næsten er enestående om som må uden tvivl kan kalde for unikt. Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. Dette tilbud er dog utroligt og dedikeret til alle dem der går op i nævnte kamp.
 

Manchester Derby Price Boost
© Bwin

 

Bliver mesterskabet afgjort?

Kampen er som nævnt ikke blot et derby men i denne omgang en kamp der kan blive afgørende for hele mesterskabet. Selvom vi stadig er i midten af december vil der være højtryk på de to hold. Begge træner har udtalt sig med stor respekt for hinanden og ikke kun på banen men også på sidelinjen vil det være spændene hvordan Mourinho og Guardiola forholder sig. Kan United stoppe Citys offensivmaskine? Spil på enten United eller City og få fantastisk Price Boost hos bwin.dk. Vinder dit hold vil du modtage en stor ekstra gevinst som FreeBet. Spiller du f.eks. på de røde vil du få en odds på hele 8.0 fremfor de almindelige 3.50. Hvis du satser på udeholdet, City, får du odds på hele 6.0 fremfor de almindelige 2.08.
 
Bwin Price Boost er et rigtig godt tilbud som vi ellers ikke er vandt til at finde. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Alligevel er tilbuddet seværdig og hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette. Opret i dag og tag brug af dit Price Boost bonus!
 

 

På den måde deltager du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til enten United eller City.
  3. Vinder dit hold får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Vind 1 million kroner i NordicBet julekalender!
næste artikel
Trippelforsikring på VM i kvindehåndbold hos bwin.dk