nyheder

Mr. Green: Få odds 15 på en United-overraskelse mod City

Der var engang, hvor Manchester United var storebror. Det var den gang, hvor United-sejre over City nærmest var lige så stor en selvfølge, som lave odds derpå var det. Meget har dog ændret sig, siden Manchester City i 2008 blev opkøbt af Abu Dhabi United Group – året hvor mange fodboldfans drillende har sagt, at Manchester City reelt blev grundlagt.
 
Selvom det gælder ligacuppen, så er det næppe en opgave, som Manchester United tager let på, når Manchester City tirsdag aften slår vejen forbi Old Trafford. Men i stedet for at nøjes med odds 4.60 på en United-sejr, har Mr. Green boostede oddset, så du med deres odds tilbud kan få hele odds 15.00 på et 1-tal.

 

Manchester United – Manchester City Mr. Green odds boost
© Mr. Green

 

Eksklusivt tilbud til nye spillere

Den vilde odds bonus giver Mr. Green lige nu til alle nye spillere, der opretter en spillekonto og placerer et spil på højst 50 kr. på en Manchester United-sejr i pokalopgøret mod Manchester City.
 
Gør du det inden den 7. januar kl. 21.00, så får du boostet din gevinst fra 230 kr. til 750 kr. af Mr. Green. Regler og vilkår gælder, og du skal være over 18 år, for at du kan oprette en Mr. Green-konto.

 

 

Historien sender City videre i pokalen

Selvom de stadig har flest pokaler i pokalskabet, så er historien dog ikke på Manchester Uniteds side i dette tilfælde. Opgørene har det med at blive vundet af udebaneholdene, når de to Manchester-klubber tørner sammen. Seks af de sidste to indbyrdes opgør er nemlig blevet vundet af udebaneholdet.

 
Der er dog den twist, at United har taget to af de tre hjemmebanesejre i de indbyrdes opgør, mens en enkelt er endt uafgjort. Sidst de to klubber mødtes i ligacuppen var i 2016, hvor Manchester United spillede sig videre med en 1-0 sejr på en scoring af Juan Mata.

 
Opgaven bliver langt fra nem for Manchester United, der har både Eric Bailly, Timonthy Fosu-Mensah, Scott McTominay, Marcos Rojo og Axel Tuanzebe på skadeslisten, mens Paul Pogba er tvivlsom grundet sygdom. City har også et par skader, men her tæller skadeslisten blot Aymeric Laporte og Leroy Sane, så de blå fra Manchester er noget billigere sluppet på den front.

 

Husk dit ekstra bet på 500 kr.

Det er ikke kun det vilde odds boost du kan få som ny spiller hos Mr. Green, du kan nemlig også få et kontakt ekstra bet på op til 500 kr. din Mr Green bonus. For at få fat i ekstra bettet på 500 kr., skal du vælge Mr. Greens sports velkomstbonus, når du opretter din spillekonto.

 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Din guide til de ultimative Boxing Day odds hos ComeOn
næste artikel
Mr. Green: Scor kæmpeodds på dansk EM-succes