nyheder

ManCity vs. FC Liverpool! Forhøjede odds hos betfair.dk!

Kun 90 minutter tilbage inden de første deltager af semifinalen er klar. På tirsdag den 10. april stiller Manchester City op mod FC Liverpool. Den sidste uge har nok været den værst for enhver City fan. Første tabte man mod Liverpool i Champions League og efterfølgende kunne man ikke feste mesterskabet mod United efter at man tabte en kamp som man allerede førte med 2 mål. Hvad mon sker der i returkampen mod Liverpool? Klopp´s mandskab er i fantastik form og har efter sejr i første kamp de bedste chancer for at gå videre til semifinalen! Opretter du som ny bruger hos betfair kan du gavne af forhøjede odds hvis Liverpool når næste runde! Tilbuddet er i den grad seværdig, fordi Liverpool allerede har fundet først kamp på Anfield med 3:0 og efter al sandsynlighed ikke vil miste returkampen. Hvad venter du på? Spil hos betfair og gå ikke glip af denne dejlige odds bonus på nævnte kamp!
 

Odds bonus Liverpool vs. City
© Betfair

 

Booker Liverpool semifinalen?

Der er nok ikke mange der havde troet på at Liverpool ville kunne vinde mod City på denne forrygende måde og alligevel blev det til en stensikker sejr til ”the Reds”. Udgangspunktet er en 3:0 sejr i første kamp og dermed er City tvunget til at give fuld gas hvis man virkelig vil gå videre til semifinalen i UEFA Champions League. Sandsynligheden vil dog ikke være høj og derfor er dette betfair tilbud utrolig seværdig. I denne omgang kan du få forhøjede odds hvis Liverpool går videre mod City. Resultat er i første omgang lige meget blot Liverpool går videre. Hvis du tror på dette kan du gavne af en flot betfair bonus på 5.0 fremfor de alm. 1.005 som du ellers ville få hos betfair. Hvad venter du på? Lyder dette tilbud ikke utrolig?!
 
Spil hos betfair og glæd dig over en dejlig odds bonus hvis FC Liverpool går videre!
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ1A og spil og spil på at Liverpool går videre til 1/2 final i kampen mod Man City på Går videre-markedet
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Går Liverpool videre, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Ønsker du hellere velkomstbonus?

Er mere interesseret i en dejlig betfair velkomstbonus så kan hos betfair gavne af et rigtigt godt tilbud til dig. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en Betfair bonus på op til 1.000 DKK. Opret dig idag og spil idag og få din bet bonus afhængig af antallet af kvalificerede væddemål.
 

forrige artikel
Betfair.dk: Vinder Brøndby IF guldet? Spil på BIF vs. Horsens!
næste artikel
Bwin.dk: Spil på Real Madrid vs. Juventus!